Midsommar...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 22 juni 2006.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej alla glada här på forumet!
  Vill bara önska alla en skön midsommar. Nu har vi ju fått det gamla vanliga sommarvädret härhemma med regn och sol om vart annat. Vi får hoppas att solen lyser över oss på midsommarafton iallafall!
  Cattis
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Skickar en hälsning från Dalarna. Vill tacka Cattis och önska henne och all er andra på forumet en skön helg.
  Vi har nu sol och 20 grader hoppas det håller i sig.
  Karin
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Glad Midsommar önskar jag också alla! Hoppas att vädergudarna är med oss imorgon när det är dax att dansa kring Midsommarstången.
  Midsommardagen är det dax för mig att sätta klockan på ringning och bege mig till Arlanda. Destination; Gran Canaria! Härligt! Hoppas jag träffar några forumare därnere! Vi hörs!
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Hola alla forumare!
  Det var ett tag sedan jag var inne här nu för jag har som vanligt haft fullt upp med allt. Hur som helst, vill bara önska alla en trevlig midsommar och trevlig sommar. Vi ses här till hösten igen för på söndag far jag till mallorca och blir borta flera veckor. Men till hösten/vinter SKA jag till älskade Gran Canaria för nu var det verkligen FÖR länge sedan jag besökte den underbara ön där ute i Atlanten! Vi ses och ha det så bra alla G.C. älskare!!

  Hasta pronto!
  Un abrazo/ Anna
   
 5. klara

  klara Medlem

  En glad och trevlig midsommar önskar jag alla forumare. Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis