Min GC sida

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av AnneliH, 29 oktober 2006.

 1. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Nu är den äntligen färdig att beskådas ;) det finns mer kvar att göra på den men det kommer varefter. (Topradio har gått varm hela tiden kan jag säga.)
  Välkomna att klicka på "huset" så kommer in...

  Anneli
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Vilken fin sida du har. Det var jättehärligt att sitta och titta och längta, när man ser alla fina bilder du tagit.
  Cattis
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Anneli!
  Har precis varit inne och läst din hemsida. Jättetrevlig.[8D]
  Själv har jag också funderat på om jag ska göra en hemsida men har inte kommit till skott.Vet inte om jag har något att komma med som andra vill ta del av.[?]
  Trots att jag har en son som är jätteduktig på hemsidor.
  Får väl se hur det blir fram över.
  Ha en trevlig kväll


  Riggan
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  TACK så jätte mycket cattis2 och Riggan... vad roligt att ni tycker det! Utan min mans hjälp hade detta inte varit möjligt[:I] han har åtminstonde lyckats göra så som jag har sagt he he...men svordomarna har haglat när datorn inte gör som jag vill!:(

  Riggan...Visst tycker jag att du kan göra en hemsida om du vill ha en...och kan få hjälp med det...Jag/vi har gjort min sida för att det kan vara roligt att pyssla med något framöver plus att jag kan dela med mig av vad jag/vi har upplevt på GC...kanske det är någon som nappar på att åka till GC...för det är ju det vi gillar. [8D]

  Anneli
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, vad fint du har gjort! Har precis varit inne och "gluttat"! Var jag verkligen först med att skriva i din gästbok? Jag har ju precis kommit hem från Gran Canaria efter en underbar vecka. Soligt och varmt...
  Tänk...så fort man har kommit hem börjar man tänka på nästa resa!
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Tack Pellis för inlägget i Gästboken ! Det var det första som jag fick...:) det här är ju så ovant för mig ännu så det känns jätte kul att ha fått ett!

  Vad härligt det låter med en vecka i solen...lite avis måste jag säga;) jag har sett på webcamen att det har varit jätte fint väder i San Augustin....men jag har ju något att se fram emot även om det är ett tag kvar tills det.

  Anneli
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  Sjuttsiken vad snabbt det gick för dig att göra en hemsida!!!!:) så jätte fin den blev!! Själv har jag inte ens börjat...suck... tycker att jag bara hinner hem från sjukhuset så ska man gå och lägga sig. Vet inte alls när man ska få någon extra tid för någonting [?] Ja det skulle väl vara om man vinner jackpotvinsten på lotto nu till helgen i så fall så man slapp stiga upp 05.15 för att bege sig till jobbet. Vilken underbar känsla!! Då blir det på med solbrillorna och sticka till G.C. på momangen för att där nere snickra ihop en hemsida.. Ser att du har lagt in webradio också så man får längta extra mycket till G.C. och kan drömma sig bort i vintermörkret. Super!

  Ha det bra alla

  /Anna
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Vad himla mysigt att gifta sig på Gran Canaria Anneli!

  /Anna
   
 9. nettan

  nettan Medlem

  Jättefin hemsida, man blir verkligen sugen att åka när man tittar på bilderna. Tänkte skriva i din gästbok, men tyvärr så gick det inte. Man skulle skriva in siffror men för mig så stod det inget i rutan, fast det går ju lika bra att skriva här. Kommer säkert titta in igen.
  Ha det bra
  //Nettan
  p.s Vilka superfina motivlackeringar din gubbe gjort...
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej Anna! Tack så mycket! Ja vi tyckte att det var jättekul båda två så det belv "snabba bud i Mellerud".
  Jag har också suttit och viftat med lottokupongen, men med 3 rätt kommer man inte långt på :)
  Ja en vigsel på Gran Canaria kan vi rekomendera:D det var verkligen jätte mysigt !

  Hej nettan! Tack det värmer! :) Gubben hälsar och tackar!
  Lackeringar började han med hemma i garaget när han var 15 år (säger han) och har hållit på med det i alla år.
  Vad bra att du sa det om gästboken....jag får fixa till den. :)

  Anneli
   
 11. rogman

  rogman Medlem

  Anneli:WOW liksom...vilken underbar sida du tåtat ihop. Häftig design, kul historier och vackra bilder. Jag gissar att ni skaffat en digitalkamera nu?
  Nu måste ju en annan ligga i för att hänga med;)
  Riggan: klart du ska ha en egen sida. Det är jätteskoj när man väl kommer igång.
   
 12. ombud

  ombud Medlem

  Kanonläcker sida säger xerxses....

  Lite kul att vi bott på så många samma ställen....Los Tunos...Los Arcos..och tack för dina värmande ord tidigare.....vi höres.....
   
 13. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag niger, tackar och bockar...xerxses...:)
  Boendet blir väl som oftast ... "samma, samma fast olika"..
  .....La vida es una comedía![8D]  Anneli
   
 14. Ewa Småland

  Ewa Småland Medlem

  Jättefin sida. Oj vad man längtar till sol och värme.
   
 15. leffe

  leffe Medlem

  AnneliH.
  Snyggt och intressant, trevligt med bilderna samt alla länkar.
  Ha de allihop /leffe
   
 16. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Tack, tack!...Ewa Småland och leffe.:D..jag ska "fila" lite mera på sidan...men det tar lite tid...:)

  I morse var det vitt på backen...Brrr!

  Anneli
   
 17. feb06

  feb06 Medlem

  Hejsan alla Forumare!
  Så bra, kreativt och positivt med en hemsida AnneliH!
  Det är ju ypperligt att du har en nedräkningsfunktion till den 28 mars! Sparar många kammar för min del!
   
 18. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Holá amigos ! Tack än en gång alla som gillar sidan :)själv tycker jag att det är kul att hålla på med något nu när jag är utan arbete [V]

  Jag har läst spanska i två terminer och tyckte att det var jätte kul! Jag tycker att det är ett vackert språk. De gånger jag har försökt att prata spanska när jag har varit på GC har jag märkt att de blir glada att man försöker, men övriga familjen tycker jag är pinsam [:I]

  Därför har jag lagt in en egen avdelning på min sida med Spanska ord & fraser som kan tyckas som onödigtvetande men det har varit väldigt lärorikt och roligt! Samtidigt som Topradio con sabor latino går varm, snappar man upp ett och annat ord :) samt att det spritter lite extra i "danstarmen" mellan varven :D och inte kan sitta still!


  Anneli
   
 19. xerxses

  xerxses Medlem

  Annelie...:)

  Pluggade själv spanska "por supuesto" i två år och var och nosade på konversation innan jag la av efter ca 5 terminer..men attans vad man tappar det fort om man inte upprätthåller det hela..
  som sagt Annelie jag blir mer och mer impad av din sida och passade på och la ett avtryck i din gästbok....[:p]
   
 20. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Holá xerxes!
  Ja visst är det så att man tappar språket om man inte underhåller det:) eftersom jag gillar spanska språket gick jag helt sonika till bibblan o lånade en bok på svenska och samma på spanska och läste dem parallelt på så sätt fick jag lite mer sammanhang i spanskan.
  När jag läste i skolan tyckte jag att det bara var att plugga en massa verb som skulle böjas hit och dit :) men jag försöker underhålla det så gott det går.
  Språk är roligt, en gång när vi satt på en restaurang i PdI var det ett par bordet intill som pratade finska och jag kunde inte undgå att förstå vad de pratade om...och skrattade väl till under tiden de pratade (för de själva trodde inte att någon hörde eller förstod)[:I] Du skulle sett deras min!:D Men det är lika med finska språket - jag förstår allt (nästan) och kan prata men tyvärr inte skriva....jag lägger till och drar ifrån bokstäver som jag tycker [:I] eftersom det är flera av dem på samma ställe ibland! Man kan ju inte hållar reda på allt [8)]:)

  Jag tackar för inlägget:D Meningen med sidan var från början att jag ville ha en resedagbok, där det finns bilder o s v. och jag kan skriva och ladda upp bilder medan vi är på resa. Om det händer något kul är det ju lätt att det rinner ut i sanden så att säga, nu kan ju de som är kvar här hemma läsa vad vi hittar på.


  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis