Min GC sida

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av AnneliH, 29 oktober 2006.

 1. xerxses

  xerxses Medlem

  Sådärja nu rassla man in här...

  Med plån och tändstickor och det tog fyr.....så alla forumare får värma sig i höstmörkret...
  och vi fick en brasa..grattis Annelie..;)
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Wohooo! [8D]:D:)

  Anneli
   
 3. bo-ek

  bo-ek Medlem

  OJ OJ OJ vilket jobb du lagt ner på din sida.
  Jag började printa ut dina spanska ord och då förstod jag vilket enormt arbete du lagt ner. Tidigare fanns på canarieposten svensk/spanska ord men man kanske inte får säga, det var ju ingenting (om man jfr)
  JÄTTEBRA uppställning. Om jag lyckas (och har papper hemma) printa ut alla är det ju alldeles perfekt att kunna ta med sig just den avdelningen, t ex när man går och shoppar.
  Tyvärr är det så att inte ens många taxiförare pratar annat än spanska, men när vi börjar tala på spanska med dom skiner dom upp. Och vem gör inte det om en utlänning talar svenska med dig.....
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  :DHe he...ja lite jobb har det ju varit men väldigt roligt samtidigt!
  Jag blir ju glad om jag kan hjälpa till! Jag försöker uppdatera när jag hittar nya ord & fraser jag tycker man kan ha nytta av. När man är på semester och har trevligt kan man ju passa på att muntra upp spanjorerna lite....även om det kanske kan blir helt perfekt.[8D]

  Anneli
   
 5. nettan

  nettan Medlem

  Älskar också det spanska språken, kan tyvärr inte själv språket. Jag påbörjade en spanska kurs, men dom gick alldeles för fort fram för att jag skulle hänga med. Men jag har böckerna och ett program på datorn så alltid innan vi sticker iväg så tränar jag åtminstånde på vissa välanvända fraser.
  //Nettan
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag kan inte påstå att jag är någon hejare på det Spanska språket :) men jag gillar verkligen att lyssna och att försöka förstå...eftersom de pratar ju sååååå snabbt, [:I] sen är det ett pluss om man kan göra sig förstådd :D
  Nu har jag hittat en bra kanal till på radion ; alo fm som spelar varannan spansk och varannan lite äldre låt som t.e.x MamaMia ...gamla godingar.
  Ja, jag pluggar också lite X-tra inför resan, eller så har jag med mig mina "ord&fraser" som jag ligger o läser vid poolen.;)

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis