misión eurovisión 2007

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anamogán, 24 februari 2007.

 1. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej kära vänner!

  Så här i melodifestivaltiden var jag lite nyfiken på att se Spaniens bidrag till eurovision song contest.

  Det ser då ut som om spanjorerna i kväll ska välja ett av fem bidrag som ska representera Spanien. Om ni ser på låtarna som finns med så finns det en låt som heter "I love you mi vida" och där står det att bl a Thomas G:son har varit med och skrivit. Är det samme G:son som i Sverige? I så fall...herre Gud.... vad den mannen måste ha fullt upp, för visst var han även över till Norge också då han har låtar med där också?? Man börjar ju faktiskt bli lite trött på honom, jag menar att se hans ansikte hela tiden i rutan, även om endel låtar är rätt så bra.

  Kan se skräckscenariot: Inom något år behövs bara ett bord i green room då det bara kommer vara han som sitter där som låtskrivare... :)

  Kolla in länken och klicka på "leer más"

  http://www.misioneurovision.es/

  /Anna :)
   
 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Glömde bort...

  När ni har klickat på länken och sedan är på sidan klickar ni på leer más så återigen ny sida kommer upp, då kan ni se i den högra spalten en ruta där det står canciones. Klicka där och ni kan höra bidragen.

  /Anna :)
   
 3. Cina

  Cina Medlem

  Nash heter en grupp med fyra killar so kommer att vara med i kväll i uttagninen .Mikel som är en i gruppen är från Tenerife, de är kända i Spanien och är toppen bra tycker vi i vår familj.
   
 4. bo-ek

  bo-ek Medlem

  anamogan:
  Det är nog lika bra du börjar vänja dig....
  Thomas G-son är en mycket uppskattad låtskrivare och gitarrist som du kommer att möta många år framåt. Han är född 25 febr 1968, fyller alltså 39 år i morgon.
  Mer om Thomas kan du läsa på https://yle.fi/aihe/euroviisut/
  har två bitar i spanien, en i norge och så då sverige.
  Han har själv sagt att någonstans kommer han att placera sig högt upp....
  Så, anamogan, går du in på googlesfråga med hans namn får du så många svar så datorn nästan välter!

  Lycka till, som man säger på vastnytt.se
  bo-ek
   
 5. anamogán

  anamogán Medlem

  Ja...oh my Gud..datorn nästan sprängdes när jag googlade på hans namn bo-ek..! :D Fast det visste jag ju redan innan, du förvarnade ju mig ha-ha....

  ....Hur som helst har jag ingenting emot karln!:) Bra låtar gör han ju och det är ju det som räknas (ville bara skämta till det lite if you get my point..)

  Tycker faktiskt att I love you mi vida är jätte bra! :). Man vill ut på dansgolvet och skaka loss.! :):D;)

  /Anna :)
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja den låten var faktiskt bäst tycker jag :), så nu har jag fixat så jag kan spela den om och om igen när jag vill...hi hi
  En låt som jag gillar skarpt är Gloria Estefáns "Santo, santo" som man blir riktigt glá av:D

  Anneli
   
 7. anamogán

  anamogán Medlem

  halloj alla där ute!

  I love you mi vida - låten vann i Spanien i går kväll. Personligen tycker jag precis som du Anneli att den är super bra och den får mig på mycket gott humör! :). Jag tror att den kommer att gå mycket långt!

  /Anna :)

  Ja Anneli, Gloria Estefán är en bra artist som gör många bra låtar och jag håller med dig om santo, santo att det är en bra låt!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis