Mitt första inlägg

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av UWF, 20 april 2007.

 1. UWF

  UWF Medlem

  Hej har läst Era inlägg här i snart 3 år så jag "känner" några av Er??!!. Har inte varit på Er ö sen 1984 bodde då på Hartaguna på den tiden var hotellet längst och högst borta. Har sett att det har byggts mycket sen dess. Nu har vi fått bekräftelse på resan vi bokade efter sportloveckan som vi tillbringade i Äkäslompolo i Finska lappland och beslöt att nästa sportlov skall vi tillbringa i södern. Var? Beroende på vart de flög från "vårt" flygfält ( 4 km från där vi bor finns ett litet flygfält som Tjäreborg har ordnat resor de senaste åren)Det blev Puert rico igen (har också varit till PL en gång förut) Nu till min fråga har bokat på hotell Nize är det någon som erfarenhet av detta hotell? Vi valde detta pga 1 vi vill ha kvälls sol dessutom är vår yngsta dotter med ovh hon vill vara på stranden mest hela tiden så det är bra att ha ganska nära till hotellet om man behöver bunkra eller tvärtom:)
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Welcome!
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hoppas du ska känna dig välkommen här på forumet :)

  Ha en bra dag!!

  Anneli
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Välkommen hit! Kul med ännu flera som skriver! Om du har läst lite och känner oss så vet du ju också att stämningen ibland är "Rå men hjärtlig" väldigt mkt hjärtlig på sista tiden faktiskt. Numera kan vissa skicka cyber kramar till varandra t.o.m[:I]
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med så mkt fakta om hotellet, de andra är mkt bättre och duktigare på det!
  Välkommen!
   
 5. UWF

  UWF Medlem

  Har varit och läst lite om PL också, måste fara till uteförrådet och kolla på diabilds lådorna vilket årtal vi var till PL det var -82 vi bodde i hotellet bredvid där de spelade in sällskapsresan.

  Var igårkväll och tittade på Puerto Rico genom Google Earth väldigt tydliga bilder hittade hotell Nize också såg att det finns några lägenheter som ligger skymd bakom en del av hotellet så det blir nog att ringa hotellet före vi far så man inte hamnar i skuggan.

  Hade UW
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis