Mjölkpaket?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Ia34, 29 mars 2006.

 1. Ia34

  Ia34 Medlem

  Är det någon som vet vad det är för skillnad på mjölken i mjölk paketen som säljs på butikerna "därnere"? Vi är tre mjölkälskare, och har funderat på det varje gång vi köper, men har inte frågat nån ännu. Fetthalten verkar vara densamma, tror jag iallafall.
  Onödigt vetande kanske många tycker.....men jag är nyfiken.
  Sedan undrar jag också om den URGODA honungsromen går att köpa/beställa på systemet i Sverige? Fast egentligen vore det en synd....att dricka den goda drycken som man(jag) sammankopplar med något så mysigt som sol värme och GC.....här hemma i Sverige.
  Hoppas att du, XERXSES, har sett mitt ursäkta-inlägg på min katastrofstavning av ditt namn....?
  Näej nu är det dags att sätta på sydvästen, för här har skyarna öppnat sej....och inte är det nåt varmt regn heller. Bara att bita ihop....och tänka FRAMÅT.....
  Hoppas att alla får en bra dag!
  Ia
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Ingen fara Ia34..

  Inte bara du som har problem med min nick..
  Ja visst är honungsromen god..speciellt i början av mina resor så stjälpte man i sig..
  senare lessnade jag på det hela blir väl så..nu är jag lite av "periodare"..:)
  Nej det är väl lite som ouzon i Grekland..kanske smakar bäst på stället...[8D]

  /Peter
   
 3. Ia34

  Ia34 Medlem

  Xerxses, jag undrar om du har varit väldigt många ggr på GC, och i såfall, har Du rest ensam eller tillsammans med familj/barn?
  Egentligen är jag nyfiken på Er alla som skriver här på forumet....om det är så att det är familjer eller singlar (höll på att skriva sniglar) eller andra sammansättningar?
  Jag själv har ju rest med mina tjejer alla ggr utom två....och de resorna är ju helt olika varann på många sätt och vis....även om alla har varit helt underbara!
  Som vuxen vill man ju ibland ha semester "utan barn", men som singel vet jag inte om jag skulle resa ner...?Inbillar mej att det skulle vara roligare att vara två!
  Det vore kul att höra någon som reser ensam, och helst är över trettio (dvs har passerat partystadiet, åtminstone som inte enbart åker för att festa!) berätta om hur det är!
  Hej svejs
  Ia
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Hmm..ca 15 till 20 gånger är inte så gammal så det har inte blivit fler..sen reser jag mycket till andra resmål..[8D]

  Vissa år har det blivit flera resor och ibland ingen..jag har rest på alla vis..med family, singel....och killkompisar..:)

  När jag åkt singel så har jag bott hos lite spanska vänner i El Doctoral..samnt Las Palmas..skulle nog inte resa helt själv..utan att känna någon där osv..ja du vet vad jag menar..
  Resorna skiljer sig åt markant...men med mina kompisar har jag haft väldigt kul..även med mina tjejer (har rest med olika) men det blir lite annorlunda lite lugnare...sen är jag nog PDI kille...störst och bäst på nöjen och det mesta..så har man ju Las Palmas förstås..men där är det inte så turistiskt lite annat stuk..
  javisst är det roligare att vara två..helt klart..jösses vad kul man haft runt i PDI..men det är en annan historia..:D
  En grej till jag har passerat 30 men gillar lite party ändå ha ha..har nog blivit lite mer galen på senare år...:D:D
   
 5. Ia34

  Ia34 Medlem

  Att man gillar party är ju säkert bara ett friskhetstecken......men det behöver kanske inte betyda att vara uppe HELA nätterna, som när man (iallafall vissa) var yngre?!
  15-20 ggr är väl rätt mycket, själv har jag varit ner c:a 12ggr, men hoppas på att det blir fler framöver. Får väl se om man vågar sej på en singelresa eller om jag helt enkelt får leta på nån trevlig och glad reskompis. OM tjejerna kan tänka sej att vara hemma alltså. Förhoppningsvis kan man göra två resor nästa år...!!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis