Mobilt bredband med spanskt kontantkort

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Solmannen, 2 april 2009.

 1. Solmannen

  Solmannen Medlem

  Tja alla!

  Tänkte höra om någon har koll på mobiltbredband i Spanien (Gran Canaria) som jag ska åka till nästa vecka!! Kan man köpa Vodafone kontantkort Prepago
  https://www.vodafone.es
  & sedan ladda det med "C QUI" med SMS till 2207 för att få 15 dagar med internet för 39eur (1GB med full hastighet) sedan är det begränsat till 128kbps.. ??

  Freddan
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har mobilt bredband med ett spansk Vodafone kontantkort fast vi har köpt en "dongel" här nere. Nu är jag ingen expert på hur du skulle installera det på en egen dongel. Mitt fungerar bra!

  Var på Rocas ska du bo? Vi kanske ses eftersom jag också befinner mig där...
  Välkommen!
   
 3. Solmannen

  Solmannen Medlem

  Hej!

  Jag kommer bo på Rocas Rojas (i firmans bungalow(s)) Jo jag har även funderat på Vodafones mobila internet efter lite letande! man e ju så van med internet så man kan inte klara sig utan det heller :)

  Freddan
   
 4. månkan

  månkan Medlem

  Hej Freddan: Jag hade med mig olåst USB-modem från Sverige. Handlade kontantkort på Vodafone och talade om vad jag ville ha och betalade i butiken. Det fungerade omedelbart (efter att jag ställt in APN som är "airtelnet.es". Ta en utskrift av infon som du länkat till här o peka på det du vill ha! mvh månkan
   
 5. Solmannen

  Solmannen Medlem

  Efter lite om & men så fick jag tag i kontantkort i Vodafone butiken i San Fernando av en mycket trevlig spanska den i själva Play Del Ingles funka det inte på då hon inte ens kunde engelska & saknade servicemaind.. Fick kontantkort & 1 vecka fritt surfande för 22 det som stog på hemsidan gällde Spanien i övrigt, lägre skatt här & då lägre pris & det funkar utmärkt ca 1-2 mbit/s är det med!!! Givet kan man lyssna på SR's webbradio med... Tack för APN adr!!! Kan även passa på att tipsa om en bra radiostation (utlänsk) Holland FM 90,6 mycket bra musik hela tiden & bara nyheter på Hollänska 1 gång per timme & bara lite reklam, men satan bra musik (Här har både Mix Megapol & Rix FM hemma mycket att lära i från på musikvalet)

  Freddan
   
 6. Grymt Freddan. Precis vad jag har letat efter, ett riktigt hands on tips. Jag har också en operatörsfri dongel och vill skaffa ett kontantkort. Vodafone butiken i San Fernando alltså 22 för en vecka. Det är skitbra. När jag drar till Åland pröjsar jag 5 per dygn. Denna info kommer jag att tipsa om på bloggen.

  Hade tänkt att använda Wavenet men det är osäkert hur det fungerar i San Agustin där jag ska vara.

  Tack för att återkom och skrev hur det löstes sig.

  MVH
  Pierre
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis