Monte feliz...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 29 juli 2007.

 1. coconut

  coconut Medlem

  hej alla glada Gc-älskare, nu blev jag medlem här efter att ha läst en hel del va alla ni har att säga här om detta underbara ställe..reste till gc mkt som barn me mamma å nu åker jag dit me mina egna, i vintras var vi i Puerto rico och nu kommer det bära av till fritidsresors Blue villagehotell monte feliz..har läst både bra och dåligt om detta ställe så det enda man kan göra är väl att bilda sig en egen uppfattning...Men jag skulle vara ganska intresserad av att höra vad ni tycker att man ska besöka för platser som ligger i närheten, kostar det mkt med taxi och buss, det ligger ju lite avsides vad jag fattat, restauranger att äta på?? Ska fira både jul å nyår där, vart e det poppis att äta?Atlantico ligger 10 min me bussen och där kan man handla billigt i mataffären(jag antar att det e den stora som alla menar)bara vart där en gång för att shoppa på zara å mango. Las palmas har jag läst att man ska besöka, åker man dit bäst på egen hand me lokalbuss, går det överhuvudtaget lokalbuss dit från montefeliz, eller ska man satsa på att åka dit me hotellet så att säga..Alla tips e välkomna...ha d gott...[:X]
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Kul att ni valde Monte Feliz. Vi åker dit nu i augusti för 2a gången. Tycker det är ett bra ställe. Du har helt rätt i att man måste bilda sin egen uppfattning om ställena.
  Det är enkelt att få tag i taxi, antingen ber man dem i receptionen ringa o då kommer den till entrén eller så går man ner för backen till taxistationen. Där står det oftast massor av lediga bilar. Det kostar ca 6-8Euro in till Playa del Inglés och 4-5 tillbaka.
  Lokalbussarna går också i närheten. Vet inte priserna på bussen, men här är en länk till tidtabellerna: https://www.guaguasglobal.com/en/lineas-horarios/ Las Palmas bussen går från Bahia Feliz med. Den ska vi åka till Las Palmas när vi är nere, så om några veckor kan jag tala om vad det kostar att åka dit därifrån.

  Cattis
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  tack va snällt, då vet jag litegrann...hör gärna av dig när du kommer hem å berätta mer om du har lust då...
  hoppas ni får en underbar resa[:eek:)] hade gärna me åkt just nu när vädret inte e så på topp hemma...men får ge mig till tåls...Maria
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis