Morgonzoo på Orquidea

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 9 december 2007.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Från imorgon den 10e till den 14e dec sänder RixFMs morgonzoo kl 05.00 - 09.00 direkt från Orquidea i Bahia Feliz! Synd man inte är så himla morgonpigg då[:p].

  Cattis
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Tack för tipset Cattis. Brukar inte lyssna på dom annars...Fylking e inte min favvo direkt. Lyssnade nu på morgonen och det var jätteskoj med reportage från resan ner och Laila Westersund som bor i Telde.
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag brukar inte heller lyssna på den här kanalen, men som du sa så var det riktigt kul att höra de olika reportagen. Synd att man inte hade turen med sig och vann en biljett ner med dem!
  Cattis
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, [8D] jag lyssnade också i morse....brukar inte heller lyssna så ofta på den kanalen men missade Laila...hon är min favvo...har saknat henne i TVrutan...jag bara älskade att se henne i revyerna...tänker ofta på vart hon har tagit vägen...men då vet jag ju att hon har det bra på GranCan...synd att man inte var där och kunde få en autograf.

  AnneliH som längtar till solen
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, det var synd att man inte var där...hon är för häftig Laila...hon verkar vara lika rolig privat som i revyerna...Hoppas att hon också får en trevlig Julhelg!
  (det var ju intressant att höra att de redan har blandat i bakpulver i mjölet som de säljer i affärerna)


  AnneliH som längtar till solen
   
 6. n/a

  n/a Medlem

  Va!!!!!bor Laila Westersund här alltid??Hon var ju jÄtterolig minns jag.Hittar inte intervjun.
  tac för tipset
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Lyssnade på Morgonzoo igår morse och då sa hon Titti att på ett varuhus inne i LasPalmas har de hundvalpar i små burar till försäljning:([xx(]. Är det nån som vet om det verkligen är så?
  Cattis
   
 8. Johanna

  Johanna Medlem

  På djuraffären i Atlantico har dom hundvalparna i små glasburar, typ akvarie modell..... Man mår dåligt när man ser hur dom ligger och flåsar.
   
 9. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Nu sitter jag här och lyssnar på RixFm...denna tidiga luciamorgon...och tittar på lite fotografier som de har tagit under tiden. Lite roligt att se;)

  AnneliH som längtar till solen
   
 10. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Ja Laila Westersund har bott länge på Gran Canaria. Hon köpte hus bland dom första svenskarna på ön. Vid slutet av 60 talet började man med att sälja hus bara en bit utanför Las Palmas. Främst vid den lilla fuktiga "Playa del Hombre" men även i staden Telde som ligger ett stycke inåt landet från playan.Den som var byggherre i det området hette "Blixt" och var svajmastartist och artistkollega med Povel Ramel.
  Vi som bodde i Las Palmas på den tiden tyckte Laila var helcool som inte köpte lägenhet i "svenskområde" som alla andra.


  Efter 23 år i Las Palmas,siempre Canarion.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis