nedräkning

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av suss, 20 mars 2006.

 1. suss

  suss Medlem

  Nedräkningen har börjat.... Om 18 dagar åker vi till Gran Canaria [8D], hoppas nu att någon blir liiiite avundsjuk :D.Här i södra Finland är det några grader kallt:(, och snöar tidvis. Våren vill ej alls visa sej.
  Tycker för övrigt att det är kul att läsa vad som skrivs. Vissa av er är verkligt aktiva , och trots att jag själv ej skriver så ofta lusläser jag det ni skrivit. Och du Rogman -jättefin hemsida.:)
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, jag sitter här och försöker få in lite stämning och lyssnar på
  Los Sabandeños (mirando al mar)[:I] Jag har kommit till dag 15 på nedräkningen...så visst känns det att det närmar sig[8D].
  Var i Finland befinner du dig? Har min mormor i Espoo (Tapiola).
  Ha en bra eftermiddag alla!

  Anneli
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag har hmmmmmm 1 dag kvar, i morgon och sedan så bär det av på onsdag morgon :D "ler"
  Det ska bli så skönt så det är inte klokt!

  Annelie
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Suss: Var det Ni som skulle till Bahia Feliz? I så fall kan Du väl skriva och berätta när Ni kommer tillbaks om vad Ni tyckte om Bahia Feliz. Vi åker ju själva dit varje år, men jag har förstått här på forumet att alla inte tycker om stället!
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Avundsjuk?! Inte ett dugg...*åh, vad jag ljuger*
  Ni kommer alla att få det helt underbart - såklart! Vädret har varit jättefint den senaste tiden så man kan ju hålla tummarna för att det håller i sig.

  Annelie S - en dag kvar! Härligt, jag ser framemot en massa fina bilder när du kommer tillbaka.
  15 och 18 dagar kvar är inte heller dåligt, tänkt då har Annelie S varit hemma ett tag när ni åker *s*. För mig är det ingen mening att ens tänka på nedräkning = långt kvar.
  Jag är så S*t*n* trött på denna vinter, känns som att jag bara springer och väntar på något som aldrig kommer att infinna sig! GRRR, jag får arbeta på, jympa vidare, äta god mat och dricka gott vin här hemma istället...min tur kommer ju så småningom!
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Det är sant 15 och 18 dagar är ingenting egentligen. Jag tycker att det är nyligen jag bokade resan (i november bokade jag) och nu är dag dags. Jag kommer ju vara en aning avis när ni andra åker för då är jag ju hemma "ler"


  Annelie
   
 7. rogman

  rogman Medlem

  Suss: jag e i alla fall lite avis, ska själv ner om 38 dagar å stannar i 3 veckor. Ska sola bort lite prickar [:I]
  Men det blir tid för utflykter i vilda partaj....nåja inte så vilda.[:eek:)] Men till Harleys ska jag nog ta mig.
  Tack för berömmet om min sida. Ska snart flytta till ett "riktigt" web hotell, med .se adress. Håller på med nytt material som ska läggas ut tillsammans med de nytagna bilderna som blir bättre än de gamla.
  Trevlig "viaje".
   
 8. anamogán

  anamogán Medlem

  Jag är inte heller ett dugg avundsjuk...... Grrrr...

  Själv kan jag inte starta nedräkningen när jag inte ens vet när den börjar!!! Men som sagt jag jobbar på det.... jag menar, jag har planer på att resa ner i oktober. Det är väl inte länge dit... hm.... eller?? Suck, det ÄR alldeles för länge!!! Men vad gör man när man inte kan tidigare???? Hoppas på någonting från ovan som bringar tur...kanske den där lottoraden jag tippade i söndags? En lottovinst med miljoner hade varit toppen! Då behöver jag inte jobba och kan strunta fullständigt i min semesterperiod och semesterdagar!! Ja, vad underbart......det hoppas jag på och då kanske jag rent av reser ner före dig Rogman och alla ni andra som snart reser ner!! :):)

  Kram
  /Anna
   
 9. suss

  suss Medlem

  AnneliH: jag bor ca 90 km från Esbo, nära Finlands sydligaste spets Hangö.
  Jag har också förstått att det finns olika åsikter ang. Bahia Feliz, dit vi skall åka. Jag ser med intresse fram emot att komma dit och uppleva det själv. Ska nog berätta sedan vad vi tyckte om stället.
  17 dagar kvar....[8D]:D
  Suss
   
 10. Janneman

  Janneman Medlem

  17 dagar för oss oxå and counting men det blir PDI och Los Arcos för oss. Positivt eller negativt!!?? Det visar sig.
   
 11. rogman

  rogman Medlem

  Anna: lycka till med lotto så kanske du kommer iväg snart. Kanske rent av flyttar ner. Det hade jag gjort om jag vann miljoner...åtminstånne under vinter halvåret.

  Suss: smaken är som bekant som baken. Bahia Feliz är ett trevligt ställe, speciellt för barnfamiljer. Jag hade oturen att var där -04 under en het sirocco period. Så jag har alltid lite "taskiga vibbar" när jag tänker på BF. Även om poolområdet var helt underbart.
  Trevlig resa.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis