Ni som nån gång rest sista minuten.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av coconut, 4 oktober 2008.

 1. coconut

  coconut Medlem

  Nu har jag hittat ett alternativ till i maj 2009, en vecka går på ca 15, lite mindre. Då e det inräknat halvpension, transfer och mat på flyg. Vi är 2 vuxna å 2 barn som åker som vanligt..[:eek:)]

  Tyckte att detta lät överkomligt, men d e första gången vi reser bara en vecka så jag blir osäker. Kan d bli billigare om man har is i magen å satsar på sista minuten istället? Eller e d inte alltid billigare med sista minuten? Å brukar sådana resor passa en större familj eller e de mer om man reser 2 som det går å finna nåt bra?

  Hoppas ni har d bra alla...nu ska vi på bio å kolla "mamma mu å kråkan" (till den stora killens förtret, töntigt värre enligt honom):D
   
 2. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Har åkt sista minuten många gånger men jag tycker att detta verkar väl rätt rimligt. Halvpension ingår ju oxå. Men om du väntar så kanske du kan hitta billigare men då är det ju inte säkert att du vet hotellet och det antar jag att du känner till nu.

  Du får väga mellan de olika sakerna som hotellet, maten och lugnet med att ha bokat mot stressen att leta vidare, ospec.boende och sen lite mera fick pengar pga. maten.
  Lycka till och berätta hur du gör :)
  SuperMita
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Fördelen är ju att du vet var du kommer att bo. Om du reser på ospecificerat så kan du bli tvungen att byta hotell under veckan. Det fick min kusin göra nyligen då de åkte, visserligen till Kreta men den riskenfinns ju även på GC.
  Cattis
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  Nä d har du rätt i, att det kan va ospecat, även om inte alla e det...Ja nu vet jag ju att det e ett hotell som e fint som jag bott på innan, ett 4****(eller nåt av de närliggande i samma område) Just det där me att det e halvpension som vi även den haft innan, känslan av att slippa laga mat på semestern, väger tungt...Nja, vi får se, jag återkommer....
   
 5. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Det var ett bra pris med halvpension och lull-lull. Och så vet nu ju vilket hotell ni får!

  Jag tror du kan som lägst kan komma ner till 2000-2500 kr per person. Och då helt ospecat
  men då kan ni ju hamna var som helst på GC. Men man kan ju betala extra för att hamna på sydsidan (200Kr per person var det när jag åkte sistaminuten sist 2003)
  Men det finns ju även sista minuten med specat boende (Med namngivet hotell). Då kan ni nog komma ned till 3000-3500Kr för 1 vecka.
  Men ni är ju 4st. så då är det nog svårare att åkta sistaminuten?
  När jag åkt har vi bara varit 2 stycken
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Frågan e om man ska va såpass tuff att man vågar sig på ospecat, oftast e det väl bra ställen när man reser till Gc, kanske e värre å resat ospecat till bulgarien vilket vi inte ska göra i sommar, utan boka innan...2000 per skalle e ju rätt så lågt lixom, men pension kanske man kommer upp i ca 11 000 å det e ju lite skillnad från 15 000. Men som du säger...kanske ändå e svårarare att finna när man reser 4, hittar man inget slutar d ju kanske me att man står där å ingenstans har att åka...vilken besvikelse...vojne vojne...
  Jag återkommer...:)
  Trevlig kväll...

  Ps..Kanske har jag fått till bilderna från i sommar innan nästa resa..det vore ju nåt....[8D]
   
 7. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag har åkt helt ospecat med tillägg för syd 3ggr. Med apollo hamnade vi i Putte en gång och maspalomas en gång. När jag åkte själv med Fritte hamnade jag på Orquidea :D

  Vi (3 St.) skulle åka sistamunten över jul och nyår 2003-4. Då mailade jag alla bolag och frågade vad som gällde när man åkte 3. Och alla bolag garanterade att vi skulle få bo i samma lägenhet.
  Så ska ni åka 4 st, så kan du maila resebolagen och fråga sad som gäller!

  Du har rätt angående GC det finns inget dåligt boende. Det finns för mycket boende mot efterfrågan. Så dom dåliga får inga kontrakt!

  Måste tillägga att vi hittade ingen sistaminuten när vi skulle åka 2003-4. Så vi fick åka för fullpris :D
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej coconut, jag hade aldrig vågat schansa på ospecat när man har barn o grejer, ok att gc har fina hotell o.s.v. men ändå. för två år sedan åkte två kompisar till mig ner, dom hade oturen att hamna på ett skithotell med mögel och skitigt över huvud taget, dom hade videofilmat o jag hade aldrig velat bo där, slutade i alla fall med att dom kontaktade ving o lade till pengar o hamnade i putte på ving center, så schansa inte på det. priset är ju dock ganska ok som du fått ta det tjejen kram marie:)
   
 9. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Då måste dom haft max otur?
  Alla jag pratat med som åkt ospecat har fått bra boende på GC. Och det är många det :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis