Nöjen Playa del Ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fredrikhakan, 2 augusti 2008.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej fredrikhakan,

  Jag tycker att du kan prova även yombo när du åker, vi sitter ju som sagt va mycket längst ned, och det är faktiskt nästan mest straighta par i barerna där trots att de flesta pubarna drivs av gay människor:) och jag och min man känner väldigt många gay killar som är hur trevliga som helst:)

  sen finns ju även playa del sol, som det råder olika meningar om, men som sagt va trevlig musik och god mat är det där:) mycket svenskar och även norrmän, och jag har aldrig varit med om att det är ett raggningsställe, men om läget är så, då är det ju bra om du ska ragga ;) för du är väl kille antar jag;) hur som helst hoppas jag du får en trevlig vistelse där nere!

  hälsar Marie
   
 2. xerxses

  xerxses Medlem

  Vet inte var du kommer att bo någonstans... vet heller inte vad du har för stuk ungdomlig eller gubbig...ibland får man en chock när någon kommer fram och kallar sig konsult på jobbet..och man tror att killen är 55+ så är han i själva verket 28..

  Så ålder på papperet säger inte så mycket...men men..jag puffar för de ställen som är mina favviställen...

  * självklart Hippodrome trappan ner i Kasbha till vänster...
  * Boney M mycket bra...
  * Avenida De Tirajana..om du bor bort åt det hållet...hög raggningsfaktor där...om det är det du är lite efter och vem är inte det... ;)

  Testa även Chic och de andra discona runt Kasbha brukar ha en ganska blandad publik framemot nattimmarna...inte bara småkids utan även mer mogen publik... så där kan du dra en repa utan att känna dig offside...:)

  Ha en trevlig resa........
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Lite mer tips;
  Restaurang Roma nere vid stranden är det fullt ös på kvällen:) Garbos där de sjungade servitriserna/servitörerna bjuder på underhållning men det kostar ju en slant.
  En utsökt måltid kan du få på El Asador Criollo Avda. Italia i Playa del Inglés.

  AnneliH som längtar till solen
   
 4. n/a

  n/a Medlem

  Yumbo har ställen av alla de slag.

  Planet längst ner på botten är nästan allt sk."gayställen" Det är allmänt känt, accepterat och uppskattat. Det finns många mysiga kafeer och barer men det finns också ställen på Yumbo dit en kvinna inte blir insläppt.

  Och nu kan jag tala om något jag vet eftersom många av mina närmaste manliga vänner är Gays och jag har varit på Yumbo med dem otaliga gånger och har blivit stoppad att gå in i vissa klubbar:

  På vintertid kommer en massa Gays från hela Europa just för att det finns så stort utbud av gayställen samlat under samma tak och Carnevalen i syd firas alltid på Yumbo och eftersom Drag Queen galan är den allra mest besökta och uppskattade av alla galorna under carnevalen är Yumbo den bästa platsen.

  Jag blir lite förvånad när jag helt plötsligt har märkt under min semester här i Sverige att det här med homosexuella inte alls verkar vara speciellt accepterat härhemma. Jag hade för mej att vi var föregångare vad det gällde gayfrågorna och nu upptäcker jag att i det katolska Spanien är man långt mer accepterande för folks sexuella läggning än i Sverige. Är det så eller har jag fel??
   
 5. tindaya

  tindaya Medlem

  BINGO, tror du har helt rätt! Tyvärr :(
  Anette:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis