Nu är det nära.....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 18 augusti 2006.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Nu börjar jag verkligen längta. Det är bara 5 dagar kvar idag! Härligt.... Någon annan här på forumet som åker ner på onsdag?
  Cattis
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Vi åker inte på onsdag..... Vi har några månader kvar! Vi skall ner till Bahia Feliz den 18 november och då blir det vår 7:de gång till Bahia Feliz! Hoppas att Du tycker att det är ett bra ställe. Jag kan förstå de som tycker att det känns lite som ett lite "tråkigt" ställe, men det är lugn och skönt och bara att hoppa på bussen till San Augustin, Playa Ingles eller Las Palmas, det brukar vi göra! Jag ser fram emot en liten redogörelse om vad du tyckte om stället när du är tillbaks!
  Hasta la vista!
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Äntligen är det din tur! Härligt va´! Ni kommer att få det helt underbart det är jag övertygad om! Bara allt flyter med tider och researrangör...
  Jag ser faktiskt framemot en skön höst här hemma nu...men det är säkert bara för att jag vill att min resa ner i jul ska kännas närmare. Ha´en riktigt trevlig resa nu Cattis med dina gulliga barn och sen ser vi framemot när du kommer hem och berättar! Stor kram!
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Hoppas ni får en bra resa med bra väder. Jag e bara lite avis[:p]
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för det. Hoppas på fint väder gör vi, men det ser ju inte allt för lovande ut.....
   
 6. msdff

  msdff Medlem

  Hej!
  Jag åker också ner på onsdag och ska stanna i två veckor.
  Flyttar ner till hösten. (min man är canario)
  Han säger att det alldeles strålande väder för tillfället, till och med i Las Palmas :eek:)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis