Nu drar vi!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Eagle, 8 november 2005.

 1. Eagle

  Eagle Medlem

  Äntligen är det dags för semester![8D] I morgon blir det Playa del Ingles! Däremot ser väderprognoserna inget vidare ut...moln, blåsigt, regnskurar och allt möjligt sånt. Men vi får hoppas de har fel i sina prognoser.
  Det kan det vara värt ett försök att dra till Puerto Rico...där bruka solen lysa de flesta dagar även om det regnar på andra ställen.
  Jag berättar hur vi haft det när vi kommer hem!

  /Eagle
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Hoppas ni får en trevlig semester. Underbart att få åka. Vår nästa resa känns avlägsen. Kanske en vecka i vår, annars blir det som vligt 2 veckor i oktober.
   
 3. Eagle

  Eagle Medlem

  Tack för det! Tiden går fort så det är snart vår...*ler*.
  Det blir nog lite tidigare än november nästa år för oss. Verkar större chans till bra väder i oktober.
   
 4. Eagle

  Eagle Medlem

  Nu har vi kommit hem och hunnit komma in i den vanliga lunken igen. Men en resa till GC har man gott av ett bra tag.
  Vi hade väl inte det bästa vädret, men vi blev ganska bruna och är faktiskt nöjd med resan. Bara att få uppleva den totala avkopplingen är värt varenda krona. Vi åkte till San Agustin en kväll och åt den underbaraste pepparstek på Tre Hjärtan. Helt suveränt!
  Annars i Ingles, där vi bodde, hade vi vårt lilla favoritställe hos Las Pyramidas, mitt emot Corona Blanca. Där har de bra mat och en trevlig betjäning.
  Nu är det bara att planera nästa hösts resa och förmodligen blir det samma ö...*ler*

  /Eagle
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis