Nu e det nedräkning!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Trams, 15 april 2006.

 1. Trams

  Trams Medlem

  Vi åker i juli ner igen...Ska bli så himla skönt.Den lille har redan packat d han ska ha med sig "upp till spanien" som han säger.Det e första gången barnen följer med på sommaren. Så d ska bli kul.Jag hoppas att d inte e lika varmt som förra året,det gick ju knappt att vara på uteplatsen på hotellet.. Vi ska bo på Los arcos igen.Vi har fastnat för d hotellet.Nära till Yumbo och min favorit resturang Skansen ( personalen e ärligt trevliga där) och ganska nära till stranden (d blir inte så dyrt med taxi dit!)
  Jag längtar...
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag får önska en trevlig resa! Just hemkommen från Los Arcos, där vi tillbringat de senaste 3 resorna. Vi har samma inställning till närheten och hela baletten. Det var 1:a gången som vi var på Sansen och åt mat. Vi tog första bästa restaurang..vi var jättehungriga...och jättemätta när vi gick därifrån. Kan inte klaga på att man fick för lite mat:D.

  Anneli
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Då behöver inte jag hålla koll på någon nedräkning för oss då, eftersom Trams också åker i juli :D

  Och Skansen ska nog få sig ett besök också, förutsatt att de har bra fiskrätter förstås, Trams, du kanske kan svara på det [?]
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Jaja, nu ska vi inte vara sån [}:)]
  Det är väl iofs fördelen med att låta nån annan räkna ned, när det är så många dagar kvar, 88 st tror jag nog det är [8D]
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Men jag har ju faktiskt två nedräkningar *mallig*...min första börjar snart, eller rättare sagt imorgon!
  Den 17/4 börjar nedräkningen till den 17/5 och sen åker jag igen den 24/6. Mmmm, längtar 5 underbara veckor framför sig!
  Igår satt jag och planerade julens ledighet, man måste ju vara ute i god tid!
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Planerar resor gör jag väldigt ofta, sen blir det inte alltid så som jag vill, är ju inte ensam att bestämma :D
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Om jag ska ge ett omdöme av rest. Skansen...[:I]..den kanske inte min favvo...tyckte inte de hade så mycket att välja på. Jag gillar att äta fisk...i mitt tycke fanns det inte så mycket fiskrätter att välja mellan som andra restauranger som t e x Casa Luis..det är min favvo.;)

  Anneli
   
 8. Björn

  Björn Medlem

  Då får det bli Skansen när vi "bara" är hungriga då [:p]
  Casa Luis, var hittar man den restaurangen då [?]
   
 9. Trams

  Trams Medlem

  Nä d finns inte så mycket fisk att välja på..Men d passar oss som e fisk allergiker...Och Björn jag tror att min yngsta sa igår att d var något på 88 dagar kvar om jag minns rätt...Det e han som har nedräkningen!!
   
 10. Björn

  Björn Medlem

  88! då har vi kanske avresa samtidigt då [8D]
   
 11. Trams

  Trams Medlem

  Ja kanske d! Vi åker den 12 juli! Ska vara borta två veckor den här gången. Vi åker i från Arlanda!
   
 12. Björn

  Björn Medlem

  Samma datum, fast vi har Landvetter som avstamp, landar på Gando 11.40, om tidtabellen håller. Och två veckor lång är vår vistelse också. :)
   
 13. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag och gator/namn[:I] Jag vet i allafall hur man går från Kashbah...Avenida de Italia..tror jag gatan heter...ligger mittemot hotel Los Ficus...ja på samma gata som den berömda Argentinska restaurangen, om man tycker om kött...den är värd att testas. [8D]

  Anneli
   
 14. Björn

  Björn Medlem

  Långt ifrån Kasbah då [?] Avenida de Italia börjar ju (eller slutar) vid Metro / Kasbah. Vi har vårt boende i Maspalomas (Duna Golf) och brukar normalt nöta sulor istället för att åka taxi så det kan vara bra att ha lite hum om hur tidigt man ska börja traska, så inte hungern tar överhanden och man inte kommer längre än till Sunset Boulevard och en hamburgertallrik [8D]
   
 15. Trams

  Trams Medlem

  Vi brukar bo precis vid Yumbo! Så d e en liten bit i från Kasbah! Vi brukar ta taxi för att ungarna inte ska bli så himla trötta innan vi kommer ner till stranden. Sen så har ju den älsta ont i sina leder så d e mycket för hans skull vi åker taxi. Annars hade d inte varit något problem att nöta sulor!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis