Nu e man hemma igen från LP

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av solna, 22 maj 2007.

 1. solna

  solna Medlem

  fast det tog en dag längre,,,,
  GC till madrid och förseningar via frankfurt dör planer hade åkt men bra service så fick vi hotell och middag samt frukost sendan färd hem i morse .
  allt bra ända tills väskorna om ingen vet vart dom e men troligtvis i tyskland så man får vänta på samtal från arlanda och så kommer dom väl under kvällen eller veckan .. ;)
  annars va det mulet under nästan alla 5 dagar och så tog man chansen till playa ingles men ack ,, solen kom då till LP men vodkan va god iallafall.... mvh solna
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Välkommen tillbax!! [8D]
  Hoppas ni hade det varmt iaf ;)
  Det där med väskorna hoppas jag att det löser sig...tråkigt att de kommer bort så där...man vill ju ha grejerna med sig hem[|)]
  Såg du några kändisar??

  Anneli
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Vilken rysare ändå att bli så försenad...
  Hoppas att du har haft en underbar semester trots att det har varit mulet väder. Jag tycker det är en stor nackdel med Las Palmas för hur det än är så tycker jag solen är så härlig och ger så mkt energi. Man kan ju ha olika semestrar förstås, storstad och shopping eller sol och strand samt lite shopping + lite vodka här och där är ju inte att förglömma.
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Bra service att få hotellövernattning med middag och frukost!
  Synd bara att era väskor kom bort. Hoppas de snart kommer till rätta igen! Av egen erfarenhet brukar personalen vara duktiga på att spåra.

  /Anna :)
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Ja välkommen hem Solna. Trisst med hemresan ...å vädret. Jag var bara i Las Palmas en dag (10 maj) och då var det 30 grader. Har aldrig varit med om att det varit så varmt där nån gång....brukar alltid få ta med sig en jacka när man ska dit. Men inte denna gång.
  Önskar jag kunde stannat längre....blev det några bilder då?
   
 6. Hej

  Du hade tur att dina väskor försvann på hemvägen.
  Min försvann tre dagar på utresan. Det var ingen höjdare.
  Flygbyte med korta varsel klarar inte bagagehanteringen av tyvärr.
  Nu har du väl soligt och varmt i Sverige.
  Här i Småland är det kanonväder.
   
 7. cattis2

  cattis2 Medlem

  Välkommen hem!
  Tråkigt det där med väskorna. Hoppas du fått tillbaks dem nu. När vi åkte ner i januari-06 så glömde de lasta en hel vagn med väskor på arlanda, så det var ganska många som stod utan väskor. Minns bl a en familj med två ganska små barn, som hade blöjor och barnmat i ena väskan som inte kom med planet. Tråkigt att börja sin semester så. De fick vänta 3 dagar på väskorna. Frågan är bara hur man kan glömma lasta en hel vagn med resväskor? Vi fick med alla våra, lyckligtvis!
  Cattis
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vilken rysare cattis2![:0]
  Man packar ju det mesta i resväskan och vill ju helst att den ska komma fram samtidigt till resmålet, men att vara på samma plan och en del inte får väskan[?]...hopps jag inte behöver uppleva den otäckingen;).
  Jag har förstått att det är när man byter plan som det oftast uppstår.

  Vilken tur för er att ni fick väskorna[:p] men om man är småbarnsförälder så kan det kännas väldigt surt kan jag tänka mig[|)]

  Anneli
   
 9. cattis2

  cattis2 Medlem

  Ja det var inte kul för dem som inte fick sitt bagage. Det var inget vidare för oss som fått våra väskor heller. Vi fick sitta ca 2,5 timme på transferbussen och vänta på att alla papper skulle fyllas i mm. Ungarna tröttnade ganska fort, men det var en kille i 10-12 års åldern som snodde reseledarens mikrofon och roade oss andra en stund. Det var varmt, svettigt och långtråkigt. Det tog dessutom ett bra tag innan vi visste varför vi inte kom iväg. Vi åkte ju direkt från Arlanda, så de missade helt enkelt en hel vagn.....
  Cattis
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, man kan ju ha det trevligare än att sitta och vänta i en transferbuss i flera timmar[xx(]...men så typiskt att informationen är så svår att få fram....ja, jag vill ju inte ens tänka på att de missar en hel vagn med min väska på [V]...kul att det finns uppfinningsrika och underhållande barn:D

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis