Nu har jag återigen bokat in mig..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Mollan, 5 juni 2005.

 1. Mollan

  Mollan Medlem

  på en resa till Gran Canaria och Maspalomas. I december åker jag och sonen ner för andra året i rad :)

  Men..nu börjar jag bli tveksam..
  Vädret sist var allt annat än bra, kyligt och mulet på tok för mycket. Hade vi otur tro eller är decemer en osäker månad med vädret där??
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Mollan!
  Jag har också äntligen bokat vår vintersemester. Maspalomas i Januari!! Risk för kyliga dagar, men vad gör det. Det är såå härligt att komma ner tycker jag (trots vakter och ståldörrar). Vi har varit nere varje år i Januari, men bara haft otur med vädret i år. Var ska ni bo? Vi ska bo på Blue star Koala.
  Cattis
   
 3. Mollan

  Mollan Medlem

  Hej :)
  Vi ska också bo där :)
  Lurar dock lite på att boka om till annat hotell för att få ner priset, men jag har inte bestämt mig än *velig*
  Trivdes ju på Blue Star..

  /Lisa
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Tillbringade jul och nyår i Maspalomas för några år sedan. Visst var det kyligt på kvällarna och nog kom det en och annan regnskur men vi solade och badade varje dag. Jag tror nog att senaste vintern var extrem.
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag tror också som du Björn att senaste vintern var extrem. Man fick ju se ofta på nyheterna om vädret lite var stans i Europa. När vi var i Maspalomas i Januari var tex Mallorca helt vit av snö. Det hade inte inträffat på 20 år! Lika dant var det både i Madrid och Sevilla. Jag behöver inte ha stekande sol, tycker det är skönt bara att komma hemifrån. Slippa vardan ett tag. Ser fram mot slutet av Januari och hoppas få lite sol innan dess av den svenska sommaren[8D], men det ser lite dåligt ut med den varan tycker jag.
  Cattis
   
 6. Mp Special

  Mp Special Medlem

  Kom hem för två veckor sen då var det riktigt varmt o sköönt[8D][8D][8D]. Vi var där i januari i år också men då var det kallt 12grader på morgonen[xx(]men det är väldigt ovanligt. Dom som bor på ön sa att det var den kallaste vintern på länge. Det brukar komma en skur eller två på vintern men det brukar inte vara något långvarigt. Ska åka ner i augusti igen o sen i januari....I love the island[:p][:p][:p]
   
 7. Pellis

  Pellis Medlem

  Hej Mollan,

  Har läst dina funderingar även på AFF snacket. Tror precis som övriga här inne att man "få se lite genom fingrarna" på vädret som varit under året. Början av december var bra 2004 men sen blev det väl regnrusk. Jag kanske har helt fel men vädermässigt tror jag inte Teneriffa är solsäkrare eller varmare än Gran Canaria. Fast å andra sidan är det ju roligt att se något annat också.
  Lycka till i ditt val och det skulle vara roligt att läsa vad du bestämmer dig för, här eller på AFF.
   
 8. Mollan

  Mollan Medlem

  Aha, vad kul att springa på en Aff:are här :)
  Jag velar fortfarande, men har bortsett från det där med vädret nu. Hur som helst så är det ju definitivt varmare och skönare där än det är här i Sverige i December *skratt*
  Just nu sitter jag och funderar på Lanzarote istället. Har hittat ett hotell där som bara är såååå lockande:BLUE VILLAGE PLAYA FLAMINGO

  Må så gott!
   
 9. Pellis

  Pellis Medlem

  Jepp, jag skriver lite på "Resa med barn" ibland...
  Vill inte "lovprisa" Gran Canaria för mycket eftersom det ibland känns så futtigt att man tycker om resmålet när alla andra åker till allsköns olika exotiska resemål. Jag är ännu ingen expert och utger mig inte för det heller å andra sidan *ler*, men jag blir väl med årens gång! Okej, helomvändning till Lanzarote...måste kika på ditt hotell och se vad som lockar när du "sviker" GC!
   
 10. Mollan

  Mollan Medlem

  Ja jag vet vad du menar. De exotiska resmålen blomstrar allt mer nu, men även om jag själv varit en del i Thailand så gillar jag Europa med omnejd. Kanarieöarna är ju dessutom så smidigt med sin närhet på vintern :)

  Kan inte påstå jag svikit Gran Canaria ännu, velar som sagt...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis