Nu på lördag bär det av...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pjotre, 26 juli 2006.

 1. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Skall bli himla skönt att komma ner igen. 3 veckor med sol bad och härligt klimat.[8D] Skall försöka lägga in lite bilder här under tiden där nere.;)
   
 2. klara

  klara Medlem

  Ha en trevlig resa. Klara
   
 3. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Tackar!!

  Är det någon mer här som är nere kommande veckor?? [:p]
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Ha en riktigt skön semester. Vi åker ner den 23e augusti, så det var fyra veckor kvar igår[8D]. Var ska ni bo?
  Cattis
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Ha så trevligt! Har precis kommit hem efter en månads vistelse på Gran Canaria. Behöver jag säga att vi har haft det helt otroligt härligt!!! En månad går fort...alldeles för fort!

  Till Cattis: Hoppas att dina fyra veckor går fort! Känns som det var rätt längesedan du bokade i alla fall. Nu blir jag avis!
   
 6. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Pellis!
  Välkommen hem till värmen [8D]. Vi har nog haft det ungefär lika varmt, men härligt ändå att komma ifrån vardagen. Jag bokade i april/maj nån gång så det är ju ett tag sen. Fyra veckor går väldans fort. Min tjeja går sista veckan på simskola nästa vecka och vi har inte fått en droppe regn på oss!
  Ha det gott
  Cattis
   
 7. Pjotre

  Pjotre Medlem

  Vi har ett hus i San Agustin längst upp på toppen av berget om du står vid rondellen.

  Å jag som tycker 3 veckor är länge... [:I]
   
 8. petra72

  petra72 Medlem

  har i natt skickat iväg min vännina o hennes man på deras smekmånad till san agustin, själv kommer jag o min kille o deras son om en v.. längtar... är i 30 års åldern o det finns nån som vill träffas.. ta en öl eller två.. ha det gott
   
 9. Sylva

  Sylva Medlem

  Javisst, tänk vad tiden går fort när man har trevligt, och just trevligt är vad man har när man är nere på GC, eller hur?
  Ja nu har ju vi varit hemma i fyra veckor och nu börjar det bli dags för nedräkning igen. 1 oktober åker "gubben" och jag ner till San Augustin (vårt favo-ställe),den 6 hämtar vi upp våra 3 grabbar med flickvänner på flygplatsen och sen ska vi allesammans bada och ha kul i en vecka tillsammans.[8D]

  Sylva
   
 10. Trams

  Trams Medlem

  Trevlig resa!
  Hoppas att ni slipper sjukhus besök!
   
 11. Björn

  Björn Medlem

  Låter som en bra idé, att åka ned själv en vecka innan "ungarna" kommer [8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis