Nu så

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 31 mars 2006.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Nu har jag lagt ut några bilder från första dan där nere. Det kommer mycket mera men det tar tid att jobba med bilderna och så eftersom jag har många foton :)
  här är adressen för den som inte har varit där förut :)
  www.soderbo.se
  sedan så är det bara att klicka på gran canaria

  Annelie
   
 2. rogman

  rogman Medlem

  Härliga bilder med bra texter. Nu längtar jag ännu mer.
   
 3. mysan

  mysan Medlem

  LÄNGTAR!!! Både efter GC och efter att du lägger ut fler fina bilder! Vilket jobb!:)
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Håller med!
  Jätte härliga bilder! Man längtar bara ännu mer.... ser fram emot de andra bilderna!

  /Anna
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Anneli!
  Vad härligt att se dina bilder från G.C. Jag en sådan som samlar på minnen. Så när vi ska göra en resa planerar men den först , sedan gör man den och när man sedan kommer hem och tittar på alla kort så gör man resan igen. Så när jag nu ser dina bilder känner jag igen mig , det kunde varit jag som tog de korten. Är det fler som känner så?
  Tyvärr har jag ingen digitalkamera. Det får väl bli det nästa gång.
  Längtar redan efter nästa års resa.
  Kram [8D]

  Riggan
   
 6. anneghost

  anneghost Medlem

  Nu så får jag ju vara avis på er som har eran resa framför er :) Man blir väl aldrig nöjd.
  Men jag är nog som du Riggan, först all planering här hemma, sedan resan och efter det så har man alla foton när man kommer hem :) och alla minnen man har köpt därifrån. Jag handlar alltid vykort när jag reser eftersom det är många fina vykort som man själv inte kan fota för man har inte den möjligheten. Sedan så har jag köpt böcker där nere om Gran Canaria. Och så samlar man på sig en del kvitton "LER", kartor och dylikt.

  Ska försöka sitta i helgen och jobba med hemsidan så ni får se ännu mer bilder.

  Annelie
   
 7. bastian46

  bastian46 Medlem

  Hej Anneli
  Jättefina bilder du har på hemsidan. Vi bodde på La Siesta förra påsken och då
  var det verkligen livat där. Många spanjorer som firade påsk, men annars
  brukar det vara ett lugnt och bra hotell med fantastiskt bra läge.

  Vi längtar jääätttteemycket nu efter att ha sett dina bilder. Denna gång bor vi
  på Buganvilla (hotellet som är byggt i natursten med gula balkonger vid slutet
  av San Agustin mot Bahia Feliz). Vi åker på onsdag 5 april.

  Vi ser fram mot flera bilder.

  /Christian
   
 8. suss

  suss Medlem

  Jättefina bilder! Vi åker ner i fredag , så längtan blev nog ännu större tack vare dina bilder. Väntar på flera.....
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Det var det jag var orolig för när jag åkte ned, för jag hade hört att det kunde vara oroligt på La Siesta men vi hade det superlugnt. Men därmot så kom öborna till parkeringen utanför på helgen med sina husbilar och så campade de över helgen. Men de var så lugna så vi hörde inte dem eller så var det så att vi hade vårat sovrum åt det andra hållet :).

  Nu är det flera bilder utlagda, denna gång från våran andra dag på ön då vi åkte till Las Palmas(bland annat)
   
 10. bastian46

  bastian46 Medlem

  Så bra att ni hade det lugnt och skönt på La Siesta.
  Anledningen till att vi hade det stökigt var att hotellägarna hyrde ut rum billigt till ungdomar under påskhelgen. Då blev det höga volymer. Ovanför oss dansades flamenco och utanför sovrummet hade dom gardenparty med ca 35-40 pers. Det varade ju bara 4 nätter så det var ju lugnt sedan.

  Fina bilder igen på hemsidan. Det märks att du är intresserad av fotografering.

  /Christian
   
 11. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag kan förstå att det lät när det var så mycket med människor i rummen. De är ju väldigt lyhörda rum men det är stenväggar så man kan ju inte vänta något annat :) Vi hörde när folk kom hem från sina utekvällar men vi gick också och la oss ganska tidigt eftersom vi var upp tidigt också "ler". Jag blev positivt överraskad av hotellet, var lite orolig innan jag åkte men jag kan mycket väl tänka mig att bo där igen. Men ska jag åka med alla barnen så måste jag nästan ha pool på hotellet för barnen gillar inte att bada i havet! kräsna barn ;)
   
 12. hallonback

  hallonback Medlem

  Hejsan,
  kan bara instämma med att du har lyckats med fina bilder från semestern, ser fram emot resten.

  Hälsningar från Finland.
  /Mats
   
 13. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag vill tacka alla för kommentarer på mina bilder. Jag älskar att fota och resan blir längre för när man kommer hem så sätter man sig vid datorn för att ladda upp alla foton och då är man där igen :)
  Jag uppdaterar hemsidan varje dag nu, försöker att lägga ut en ny sida för varje dag. Nu i kväll har jag lagt ut klart med de sista fotona från Las Palmas, sedan så fortsätter jag i morgon :)
   
 14. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej . Anneli!
  Vad roligt att se alla dina bilder från G.C.
  Måste få berätta vad som hände oss 1998. vi var nere för att fira min mans 60-årsdag. Den dagen följde vi med på en Ö-tur. Reseledaren berättade att vi skulle ha en följebil med oss som skulle filma hela bussresan och att vi sedan kunde köpa den på video. Det tyckte vi var jättebra eftesom min man fyllde år. Det konstiga var att de filmade våra vänner och oss mest. Vi beställde en video , lämnade pengar i receptionen som vi blivit tillsagda. På kvällen skulle filmen vara klar. Nästa morgon när vi kom ner fanns ingen film, men som tur var pengarna kvar. Papparazzo(som vi kallar honom) hade på något sätt lyckats med att inte filma. Hade han glömt att ta av skyddet på kareran?Numea tar vi kort eller köper vykort så vi har minnerna med
  oss hem.

  Riggan
   
 15. klara

  klara Medlem

  Ett stort tack, Annelie för de fina bilderna som du har delgett oss forumare. När jag har suttit och tittat, så har jag tänkt: så otroligt vacker denna ö är. Det finns ju så mycket, att titta på. Allt är inte bara sol och bad, även om det givetvis är det vi i första hand vi nordbor åker till GC för. Än en gång. TACK. Klara
   
 16. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, det är helt otroligt vad fina bilder!? Hur hann ni med allt och hur orkade ni? Svaret kanske är att du åkte utan barn denna gång, dom brukar tröttna på att gå omkring. Jag ser verkligen framemot allt jag har framför mig att se inne i Las Palmas och även lite byar runtomkring. Barnen vägrar nämligen bilutflykter hädanefter eftersom nu två av tre har blivit åksjuka...
  Du har blivit en inspirationskälla till många nya foton! Nu längtar jag igen...
  En kompis till mig åker ner på fredag, jag har försett henne med kartor från google earth och bilkarta, restaurangtips mm.
   
 17. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag tror inte att jag hade kunnat se så mycket om jag hade haft med mig barnen. Då hade vi nog hyrt bil och sett det de hade orkat. Nu tog vi lokalbussarna och så åkte vi med på gruppturerna. Jag förstår inte heller hur vi orkade :) men vi gjorde allt i våran takt och så var vi inte uppe så länge på kvällarna "ler"

  Annelie
   
 18. anneghost

  anneghost Medlem

  Ska bara tala om att nu har jag lagt ut de sista fotona! Uppsidan är uppdaterat igen :) har tänkt att skriva lite om de olika platserna men det återkommer jag till. Detta är nu inte alla foton jag har utan bara en bråkdel av dem. Kanske vi skulle ha en spansk afton och titta på foton och prata om GC live, med lite spansk mat osv.  Annelie
   
 19. weede

  weede Medlem

  Då ska jag gå in och kolla på bilderna, nu tar jag en paus från hemsidesnickrandet...det tar tid det här...Spansk afton låter intressant tycker jag!

  mvh

  Micke Weede
   
 20. weede

  weede Medlem

  Härliga bilder Annelie, den där soluppgången går inte av för hackor...skulle vara fin att se i stort format!

  mvh

  Micke Weede
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis