Nudister?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Wargclou, 7 januari 2008.

 1. Wargclou

  Wargclou Medlem

  Hejsan!

  Förut när jag har varit på Maspalomas och gått den berömda strandpromenaden så har det ungefär placerat på mitten en folkgrupp med nudister som låg och solade, inget jag störde mig på fast jag inte förstår andledning, men men, men nu har jag hört att dem springer runt överallt på stranden, vid både början och slutet av strandpromenaden, detta tycker jag är väldigt störande, jag bryr mig inte så värst mycket mer än jag tycker att det är patetiskt att se 70 åriga "gubbar" springa nakna, men sen när alla dessa barn som lekar på stranden också ska få uppleva detta så tycker jag att man måste göra något åt det? Ingen annan som tycker jag som jag?

  JW
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Jag håller med!
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag med!

  Kanske skulle dom hålla till ute i öknen!

  Mvh Benny
  Längtar alltid till holmarna!
   
 4. coconut

  coconut Medlem

  jag va förbi stranden förra veckan...då hann vi inte gå bort till "kullarna" ens utan där stod en naken man å spelade nåt bollspel me en kvinnlig vän som dock hade bikini. Nu menar jag när man precis lämnat alla strandrestauranger å e påväg mot första lilla vita huset som man kan köpa sig förfriskningar...Kul å sitta där å dricka en öl me hans snorre framför ögonen...NOT...Inte trevligt...Min son sa"dom kan väl iallafall ta på sig nåt"(8 år)
   
 5. Cina

  Cina Medlem

  PS..det finns 15 till på Gran Canaria som är godkända som nudiststränder..// hasta imorgon
   
 6. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Ett stilla tyckande:
  Personligen tycker jag det är äckligare att stå inträngd i mataffärens kassakö (eller ihopklämd framför kött/fisk disken) mellan svettdroppande stinkande halvnakna blekfeta turister (oavsett kön) än att några "naturälskare" vill gå utan badkläder på en bit strand, avsedd för detta.

  Jan E som alltid väljer stränder där folk har badkläder
   
 7. tindaya

  tindaya Medlem

  Emtehed! Jag instämmer till hundra procent!!!!! [}:)]

  Anette :)
   
 8. Riggan

  Riggan Medlem

  Jag har inget emot att folk vill bada och sola nakna, vi lever ju i en fri värld.
  Så länge de håller sig på nudiststränderna då kan jag ju undvika dem.

  Riggan
   
 9. xerxses

  xerxses Medlem

  Så länge nudisterna håller sig på sina stränder avskilt från andra och om jag "väljer" att bli utsatt av dem är det helt okay...

  Tyvärr så är lokaliseringen av nudistranden helt idiotisk eftersom den ligger mitt i mellan två vanliga stränder..

  Nu tillhör väl inte jag de mest känsliga personerna här men jag vill käka ifred och att se någon sitta en bit bort och hjälpa sig själv är inte sådär jättelajbans för barn och andra att behöva uppleva...så det där med matkön är en baggis....så länge de är påklädda...over and out...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis