Ny här. Några frågor....

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Liza, 28 mars 2007.

 1. Liza

  Liza Medlem

  Hej alla!
  Jag är en alldeles färsk medlem hos er. Hittade hit av en händelse och ja, jag skall snart åka på min första charterresa. *pirrigt*
  Med mig har jag: man och tre barn, minsta bara 9 månader. Min fråga blir då ganska....självklar??
  Kan man hitta svensk barnmat (burk) i butikerna runt hotellen? (Vi skall till det omdiskuterade Bahia Feliz. *s*) Eller måste vi släpa med oss 15 burkar barnmat???

  Återkommer nog med fler frågor, ni verkar ju vara mycket kunniga om GC!

  Liza
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  När jag åkteförsta gånge var min flicka också 9 månader. Jag har intesett svensk burkat därnere, däremot har d ju också barnmat på burk, men den har helt annan konsitens änvad vi är vana vid. N var det ju 5 år sen som jag tittade efter just barnmat.
  Kul at ni valt att bopå Bahia Feliz.Hoppas ni kommer gilla sället Vilket hotell ska ni bo på?
  Cattis
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Hej!
  Jag har aldrig sett svenska barnmatsburkar där möjligen att de har det på Sunwing Arguineguin jag kommer inte ihåg men det blir lite långt att åka dit och handla.Barnmatsburkarna där verkar att vara helt annorlunda när vi var där var ¨våra killar 1,5 år så vi slapp problemet men jag har läst på föräldranätet att en del packar barnmatsburkar och blöjor i underdelen av vagnen som man stoppar i en stor plastpåse på Arlanda antar att man får surra burkarna bland blöjorna på något sätt.
  Hälsningar Biggan

  Biggan
   
 4. Jenny

  Jenny Medlem

  Hej och Välkommen! :)
  ~Jenny~
   
 5. Liza

  Liza Medlem

  Cattis: Vi skall bo på Tres Vidas. Jag tyckte att det verkade okej, visserligen finns ingen pool i direkt anslutning till hotellet men det verkar inte vara så långt att gå.
  Jag har ju läst vad andra tyckt om BF, men jag tror ju att det inte blir bättre än man gör det. Vi har ju heller inget att jämföra med så nog tror jag att det blir bra. Bara vi slipper kackerlackorna *huttra!* Har dock läst om knepet att hålla dem borta, så det tar jag till!!
  Vad det gäller maten så får vi väl packa in burkarna i blöjorna vi tar med. Det borde väl hålla dem hela. *s*
  Vi har tre veckor kvar till avfärd! Skall bli härligt!!!

  Liza
   
 6. asa

  asa Medlem

  Hej Liza,
  vi var nere med vår 2-åring i San Augustin i mitten av mars och jag såg inte heller några svenska barnmatsburkar där nere (vi behövde det inte men jag ville kolla upp det i alla fall). Jag har hört från andra att barnmaten där nere inte är så populär bland våra små, om det är konsistensen eller smaken det beror på vet jag inte.

  Men blöjor finns det för alla åldrar så det behöver ni inte släpa med er alltför mycket av!
   
 7. Cina

  Cina Medlem

  Hej Åsa.det finns inte Svensk barnmat vad jag vet nu, tidigare fanns en affär med skandinaviska varor.
  Ett tips ta med en mixer stav och gör din egen mat..
  Många av canarierna själva ger inte barnen barnmatsburk mat så det är kanske därför den inte är så bra som i Sverige.
  I spanien köper du burkarna på apoteket..la Farmacia

  Här har du en rolgig barn sida ..lite tips
  http://www.grancanaria.com/patronato_turismo/3314.0.html
   
 8. rogman

  rogman Medlem

  Liza: ha en trevlig vistelse i Bahia Feliz. Hoppas bara ni bor långt ner på Tres Vidas så ni slipper släpa vagnen uppför en av GCs brantaste backar.:):(
   
 9. n/a

  n/a Medlem

  Det finns barnmat i burkar som i Sverige tex att köpa pa alla apoteken och supermercados.Mina vänner bodde här ett halvar med sin bebis och allt för bebisar finns här med gott urval.
  Lycka till
   
 10. Liza

  Liza Medlem

  Rogman: Vi har bokat en trerummare, och de skulle visst ligga i övre delen så vi får förmodligen lufsa uppför den där backen då. Men, men.....fläsket mår ju bra av lite motion även på semestern *hehe*

  Vad det gäller maten så blir det väl till att ta med våra burkar, lilla fröken är ganska kräsen än så länge vad det gäller maten.

  Jenny: Tack för ditt välkomnande! Himla kul att läsa allt som skrivs här!

  Liza
   
 11. rogman

  rogman Medlem

  Liza: motion e aldrig fel...men om ni måste ta backen så är utsikten värd det, varje gång. Ett tips bara: ta reda på var erat hus är. Numreringen av husen i Tres Vidas e allt annat än logisk.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis