Ny sida

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 14 augusti 2007.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Vill göra lite smygreklam för min nya sida. Denna heter Romantiska Smultron ställen i 08 land http://grogge.angelfire.com...kolla in om du vill.
   
 2. Giggis

  Giggis Medlem

  Jättefin sida ,Rogman:)
  Fick en stor längtan till Stockholm,mitt barndomshem mm.
  Visst är Dalarna vackert , men i Stockholm föddes jag och växte upp.
  Ett av baden du skrev om,Rösjöbadet (Täbysidan) där gick jag i simskola. Flera somrar faktiskt, för jag var en riktig badkruka och hade svårt att lära mig simma.
  Åh , vilka minnen.
  Tack , Rogman :D

  Giggis
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jättefin o innehållsrik sida!!:) Det vore något för turistbyrån.

  Anneli
   
 4. xerxses

  xerxses Medlem

  Tjenare Rogman..:)

  Kul och fin sida som handlar om det som verkligen gäller här i Sverige nämligen hufvudstaden..förgyll gärna tillvaron med ett besök här ni som sitter i när och fjärran och inte varit här.[8D][8D]

  Fantastiskt arbete Rogman du lagt ner..själv hinner man knappt med ett inlägg här nuförtiden man får väl spotta upp sig..och för att knyta detta till forumet..det dom inte har i Las Palmas finns här...och mer därtill...[8D][8D]
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, vilket arbete du har lagt ner Rogman!!! Jag nästan skäms över vad mycket jag har kvar att upptäcka i en stad som jag bott 20 år i. Roligt att göra en rundresa med barnen!
   
 6. rogman

  rogman Medlem

  Kul att ni gillar den sidan oxå
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis