Ny strandpromenad

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Rson, 27 november 2017.

 1. Rson

  Rson Medlem

  Efter många års förhandlingar har bygget av ny strandpromenad från Arguineguin till Anfi påbörjats. Man har stängt av gamla strandpromenaden vid Sunving, Atlantico och strax efter norska kyrkan, då det vid arbetet används många byggmaskiner. Trots avspärrningarna måste byggjobbarna varje dag avvisa många turister (många med ryggsäck), som klättrat över avspärrningarna eftersom de "brukar gå den här vägen". Hål i huvudet?????:(
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Ja, turister är som dom är :-(
  "JAG ska fram!" :-(
  "JAG har rätt!":-(
  JAG gör som JAG vill!":-(

  Msn blir bara TRÖTT!!
   
 3. Rson

  Rson Medlem

  Etapp 1 av den nya strandpromenaden från Arguineguin till Anfi skulle vara klar den 31 dec, men fortfarande återstår lite mindre arbeten. Skandinaviska turister, främst norrmän, har fullständigt nonchalerat avspärrningarna och varit orsak till en del av förseningarna. Man klättrar över staket, man river staket, man promenerar mellan maskiner, svetsutrustningar, lastbilar och arbetare. Detta trots två avspärrningar och tydliga markeringar innan man når arbetsområdet. Häromdagen var arbetsledningen tvungna att få hjälp av vaktpersonal. Som gäst i ett annat land borde de respektera de lagar och förordningar som gäller. För övrigt desamma som finns i hemlandet.
   
  elsueco gillar detta.

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis