Nybörjare på Kanarieöarna!Hjälp???

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Edith, 25 oktober 2007.

 1. Edith

  Edith Medlem

  Hej,
  jag planerar en resa i januari till GC med min sambo och son på ett år.
  Nu skulle jag behöva lite tips om vart vi ska åka,vill ha barnvänligt men ändå inte för lite att göra då vi tänkt att stanna i 3 veckor.
  Kanske någon har tips på hotell eller annat boende?
  Tacksam för många svar och goda råd och tips!!
   
 2. Belo

  Belo Medlem

  Hejsan
  Våran favorit är Puerto Rico ,mysigt ,lungt och väder säkert .Hotell ex.
  Marina Suite,Sunsuite Garden .Lycka Till
   
 3. coconut

  coconut Medlem

  sunsuites garden...e det samma som Sunsuites??där bodde vi..underbart ställe..fint hotell me bra service, underbart poolområde å go frukostbuffe...:D
   
 4. formula

  formula Medlem

  hej ja allt från Arguineguin till puerto rico är bra[8D]
  vingcentret i just Arguineguin e bra om man har barn.annars finns det endel andra hotell som är bra men har man barn så e de bra..

  ha en bra semester

  gillar värme:p
   
 5. Belo

  Belo Medlem

  Ja Sunsuite Garden är det samma som Sunsuite, Coconut, toppen ställe eller hur, kan rekommenderas!
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Ja,oja..vi hamnade där av en händelse, hon på ticket sa att det va å rekkomendera..dessutom fick vi så bra pris på den resan, ja betalde 18000 för mig å mina 2 kottar i 2 veckor..underbart me poolen på taket(fast vuxenpoolen va ju görkall)otroligt trevliga å hjälpsamma städerskor..nära till shoppingen oxå, tyckte inte det gjorde så mkt att det va lite längre till stranden, en hälig promenix, å vilket underbart väder sen..kan tala i evighet om detta ställe..men ska bespara e det:D Rekommenderas iallafall, det instämmer jag i BELO...[8D]
   
 7. bellonna

  bellonna Medlem

  Är nyss hemkommen från puerto rico varit där sedan 10/10-24/10 vi bodde på natural park mycket barn vänligt men det är mycket backar att gå i det ligger väldigt högt upp men jättefint.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis