ocean park

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Cosmo, 14 januari 2006.

 1. Cosmo

  Cosmo Medlem

  Åker ner till San agustin i feb. Kan man hoppas på lite bad då ?
  Är ocean park något att åka till med barn som är 4 och 5 ?? Skall man åka taxi från san augustin eller är det smidigare/billigare att åka lokalbuss.. Är det någon som vet några bra buss nr från augustin till maspalomas och till palmitos park..
   
 2. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej! När vi var nere i februari förra året åkte vi med buss nr 30 från San A direkt till Maspalomas.Den gick ner till fyren i Maspalomas och vände. Jättesmidigt.
  Vår närmaste busshållplats låg precis vid gångvägen över den stora vägen vid köpcentrat.Lätt att hitta. Från denna busshållplats gick det också särskilda bussa just till Palmitos Park.
  Själv åker jag också ner till San Augustin den 22 feb.
  Vi tycker om att vara där för det är lite lugnare än Playa Ingles men ändå så nära dit.
  Hoppas vi får finnt väder


  Riggan
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Jag vill också rekomendera dig att ladda ner en resmålsguide som du hittar på My travel,helt gratis. Klicka på resmålsguide och klicka dig sedan fram till Gran Canaria San Augustin längre ner på sidan. Där finns mycket information som är bra att ha[8D][?]

  Riggan
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Är Ni fyra stycken kan det nog vara billigare att ta taxi! Ialla fall till Maspalomas!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis