Offentliga toaletter

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hunden, 7 september 2014.

 1. hunden

  hunden Medlem

  Eftersom forumet fortfarande finns kvar försöker jag med en fråga : Ni alla gamla "rävar" som hållit till på ÖN, VAR HITTAR MAN TOALETTER???
  I PDI har vi lärt oss hitta en del genom åren men konstaterat att det som överallt annars på klotet saknas dessa viktiga anrättningar.
  Det är ju inte bara så enkelt att hoppa in på närmaste restaurang för att ta en öl o låna toa.
  Nu ska vi byta vistelseort till Puerto Rico. Nån som vet var man hittar kissplatser där? Man vill ju inte sitta på hotellet för att man inte vågar gå ut. Den fina strandpromenaden verkar var utan.
  Tacksam för tips.

  slol
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  I Puerto Rico finns det toaletter vid nya hamnen där strandpromenaden mot Amadoras börjar. Sedan finns det också vid de restauranger och affärer som ligger vid stranden i Puerto Rico. Några andra vet jag inte. ...jo i gamla hamnen där de flesta utflyktsbåtar finns har jag för mig att det finns toalett också :)

  Annelie
   
 3. hunden

  hunden Medlem

  Tack Annelie!!! Alla tips mottages med tacksamhet.
  Vi kommer i februari o stannar 6 veckor.


  slol
   
 4. xerxses

  xerxses Medlem

  Hallå hunden[8D]

  Tyvärr har jag inget vettigt att bidra med här på din tråd. Såg att att skulle vara borta 6 !! veckor låter helt rätt fantastiskt. Ville bara meddela trevlig resa...och att jag är avundsjuk är ett understatement...[8D][8D]

  Ha det fint..:)

  //Xerxses
   
 5. hunden

  hunden Medlem

  Japp Xerxes !!!
  Vi ska ha det gott o provpackar i tanken redan. Vi har i några år varit på ÖN i 6-9 veckor per vistelse. Vi åker aldrig på andra småresor -lagar all mat själva o snålar lite resten av året för att kunna vara i värmen.
  Det funkar bra fast vi är gamlingar utan fet plånbok.
  P.S Väntar fortfarande på "din bok" om vulkanerna.Du har rika kunskaper om ämnet.

  Varma hälsningar från hunden
  :D

  slol
   
 6. Beppo

  Beppo Medlem

  Vid Amadores finns toaletter (som kostar 50cent att nyttja)
   
 7. hunden

  hunden Medlem

  Tack Beppo!
  Alla förslag mottages med tacksamhet.:)

  slol
   
 8. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Alla köpcentrum och stränder har toaletter. Det koster en liten slant men det är det värt. Det är det finaste toaletterna jag har upplevt på semestrar:D I CC Putte ligger den på vänstersidan ett par etage upp längst in i hörnet. I CC Europa ligger den mitt i stället på botten våningen.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis