ok, på allmän begäran ;-)

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 2 maj 2008.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  http://www.panoramio.com/user/1582225

  har börjat att lägga ut bilder nu men det är inte många än så länge... har en del att gå igenom först men här kommer ett smakprov i alla fall..2650 foton har jag hittils fått ihop...

  Annelie
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  2650 bilder.. hmm en bild varannan minut, om du nu sovit 8 timmar varje dygn.. Har du haft tid att njuta av vistelsen eller har du haft fullt upp att leta efter motiv [?] :D[8D]
   
 3. Bumpen

  Bumpen Medlem

  hehe jag tyckte jag tog mycket bilder men här ligger man i lä :D
  Nu har man något att titta på!
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Björn, jo jag hann se en massa :)Det är en snabb kamera jag har. Förra gången så tog jag ungefär lika många foton och fick även samma fråga då. Så nu tänkte jag på det och jag njöt verkligen av resan :)

  Annelie
   
 5. chica

  chica Medlem

  Mycket imponerad av vad mycket du hunnit med under en vecka och vad många foton du tagit, helt otroligt. Kul att se några bilder från hotellet. Ser ut att vara väldigt sköna dynor på solstolarna, för mig hade det varit stor risk att jag blivit kvar där....
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Bilderna gör ju att man kan njuta en gång till, eller två eller tre.. :D
   
 7. anneghost

  anneghost Medlem

  Björn det är ju det som är kul. Man kan sitta i vinter när det är bra många månader kvar till nästa resa och bara njuta :) Synd att man inte kan spara på lukter och känslor också...
  Jag skulle ha velat kunna spara känslan jag kände när jag gick ut på altanen mitt i natten och kände de lena härliga vindarna.

  Annelie
   
 8. garcia

  garcia Medlem

  Jättefina foton och så många sen.
   
 9. Artemis

  Artemis Medlem

  Vilka fina bilder! Nu längtar man ner - igen![8D]

  Vad dom har byggt i Puerto de Mogan! Stranden var inte mycket att ha förr och några hotell fanns det inte direkt heller. Sist jag var där var väl -98 eller-99 tror jag. Får bli en sväng dit nästa gång jag är på ön, den saken är klar!
  Roligt att du gillar Las Palmas, jag tillhör ju själv Las Palmas-falangen här på forumet![8D][:I]
  Synd bara att det är så mycket dyrare att åka dit, särskilt när man har barn, det ges ju i princip inga rabatter.
   
 10. rogman

  rogman Medlem

  Annelie: Har bara kollat in några bilder än så länge...samma höga klass som vanligt. En liten fråga: om jag hittar nån som jag inte har själv, får jag låna den då (till sidan)?
   
 11. anneghost

  anneghost Medlem

  Rogman, självklart får du det!! :)

  Annelie
   
 12. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej tog du nå bilder på Olympia? HAr som varit sugen på det, fast att jag antar att det inte är lika lugnt och stilla läge som MAriachis.
   
 13. anneghost

  anneghost Medlem

  Nu har jag lagt upp foton på hotell olympia. Vet inte varför de foton som jag hade stående, blev liggande när jag förde över dem... Vet någon hur man kan ändra?

  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis