Ombokning i sista minuten

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av klara, 16 oktober 2008.

 1. klara

  klara Medlem

  De ringde från apollo i eftermiddag och berättade, att hotell riosol, som vi hade bokat, inte var klart än efter renoveringen. De erbjöd oss ett likvärdigt hotell alldeles i närheten, som heter Puerto azul. Vi får ersättning för det inträffade, så det är ingenting att säga om det. Vi sticker på lördag.

  Jag undrar också om det är någon, som har bott på det hotellet.

  Irene
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej klara och giggis, ha nu så himla trevligt på era resor, sola ät och drick gott:) Kom sedan hen med solskenshistorier om vad ni gjort[8D] kram/ marie
   
 3. Cina

  Cina Medlem


  har du sett den här sidan ;)
  https://www.booking.com/hotel/es/puerto-azul-amadores.sv.html

  cina
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Det såg kanon ut!.
  Men är det inte långt till centrum?
   
 5. klara

  klara Medlem

  Tack, Marie.

  Här ska det solas, badas, ätas och drickas gott. Jag lovar.

  Ha det så bra.

  Irene
   
 6. klara

  klara Medlem

  Bumpen, vi låg på J.b för 2 år sedan. Det ligger ett stenkast därifrån, fast Puerto azul ligger en aningen längre upp. Visst, det blir till att gå mycket, men lite motion på semestern skadar ju aldrg. Du vet, man äter och dricker gott. Sist vi bodde i de trakterna gick vi alltid ner till Puerto rico centrum och tog taxi hem. Beachen utnyttjade vi i Amadores. Det är ju inte långt, att gå upp till Europa shoppingcenter. Där finns ju det nödvändigaste. När jag gick in på hemsidan, tyckte jag att det så jättehärligt ut och vilka pooler.

  Ha det!

  Irene
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis