Önskar hyra lägenhet

Diskussion i 'Önskas hyra på Kanarieöarna' startad av Damo, 3 oktober 2013.

 1. Damo

  Damo Medlem

  Hej,
  Jag och min fru söker en lägenhet att hyra en månad (februari-14) på Kanarieöarna.
  Jag är nybliven pensionär efter att ha arbetat på Kriminalvårdens huvudkontor med utbildning. Vi avser framöver att successivt tillbringa längre vintervistelser på Kanarieöarna.

  MVH
  Dan Monie
   
 2. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Hejsan!
  Ett trevligt beslut som jag hoppas ni får stor behållning av. det är svårt att hitta ett privatboende för tiden ni ska vara där. dels är det högsäsong, dels är det få privata som är intresserade att hyra ut så kort tid, dels är Kanarieöarna många olika öar och det kan vara svårt pga det.

  Det ni behöver göra först är att bestämma sig för vilken av öarna ni vill vara på och vilken ort på ön ni väljer.
  Efter det kan ni börja söka boende. Ett bra förslag är att ni tänker igenom vilken standard och storlek ni vill ha och vilket läge ni tänker er, t ex strandnära etc.

  När allt det är klart är det praktiskt att ringa till någon boendeuthyrare t ex Low cost holidays och liknande och höra efter vad de har att erbjuda och kolla priset.
  De flesta har även svenska kontor så man möter en svensktalande där. Oftast finns det bra lägenhetshotellsboenden att hitta den vägen till rimligt pris.
  I många av lägenhetshotellen är det privata lägenhetsägare som vänder sig till större uthyrare och hyr ut sina lägenheter när de inte själva nyttjar dem.
  Det här är ett bra alternativ om man bara ska vara där en-två månader. lycka till.
   
 3. karinvth

  karinvth Medlem

  Härligt belägen lägenhet, underbar utsikt:

  Jag hyr ut min lght med strålande utsikt över Amadoresstranden och Teide (Teneriffa ligger mitt emot) Pool på området. Hiss o ramper (rullstolsvänligt) Balkong 17m2 eftermiddagssol. 40m2 lght, ett sovrum och kök med vardagsrum.Diskmaskin.Tillgång till internet om så önskas. Supermercado rakt över gatan. Taxikö utanför dörren. Golfbanan Anfi Tauro ligger bakom krönet. Vill dock ha minst 2 månaders uthyrning.

  Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis