Öppettider?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Nillague, 15 december 2011.

 1. Nillague

  Nillague Medlem

  Hej alla trevliga människor på detta forum! Jag blev medlem här sent i min Kanarietillvaro som oftast utmärker sig i en 5-6 veckor per år fördelat på 2 resor/år sedan 10-20 år tillbaka. Nu är det snart dags igen - julafton, och jag hoppas jag kan få er hjälp. Vi kommer ner seeent på julaftons kväll/natt och har bara med oss det vi orkar bära. Vi brukar fylla kylen inom några timmar för självhushåll (men äter ute en hel del också) i första hand via Mercadona, SF i andra hand SPAR. SF.

  Nu till frågan? Hur ser öppettiderna ut för deaa butiker i julhelgen? Hemsidan bidrar inte direkt med den info vi önskar, dvs öppettider vid storhelger och annat. Om ngn har vägarna förbi ngn av dessa butiker, snälla, ta en bild eller memorera samt svara mig? Skulle bli sååå tacksam!
   
 2. elsueco

  elsueco Medlem

  Såg din fråga tidigare idag och när vi själva var EuroSpar i eftermiddag så frågade jag i informationen. Till min stora förvåning fick jag svaret; "ni idea", ingen aning alltså. Information skulle komma upp på dörren nästa vecka.

  Själva åker vi till Sverige och firar jul iår.
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  El sueco, välkommen hem:) och ha en riktigt fin och god jul, och ett gott nytt år.


  Marie:)
   
 4. Solmannen

  Solmannen Medlem

 5. Nillague

  Nillague Medlem

  Tack Elsueco för att du tog dig tid att fråga! Tack så mycket för helginformationen! [8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis