Ospec med Apollo, bra eller dåligt?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mkillen, 4 februari 2008.

 1. mkillen

  mkillen Medlem

  Nån som har bra/dåliga erfarenheter?

  (är deras sämsta ospec ok?)

  Tänkte ta en avgång på fredag som dom har....1998:-

  /Mange
   
 2. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Välkommen som ny medlem ![8D]!Ospec har vi haft många inlägg om på forumet.Apollo är en bra och välrenomerad resebyrå, men att resa så billigt är en risk. Resebyråfolket som möter dig på flygplatsen vet hur lite du betalt...läs vidare här.https://kanarieoarna.nu/kanarieforum/topic/sista-minuten.1433/ ;)
   
 3. mkillen

  mkillen Medlem

  hehe ok, Jag är iofs härdad. Var i Bulgarien i somras, Golden Sands, och bodde på helvetet på jorden...(hotell Vladislav)

  Tror vi chansar....jag o en polare som ska åka! :) Får väl se om man hittar något avskräckande....
   
 4. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Ja du verkar vara den perfekte ospecresenären, som även är beredd på att det kan bli dåligt.Berätta gärna för oss här på forumet hur det gick !!;)
   
 5. tjollan

  tjollan Medlem

  He he törs man fråga Ni som har jobbat som reseledare. Ser ni typ "Aha 25 åring=bus hotell" "35+ eller 50+ aha=skötsammare hotell" när ni placerar ut folk på Holmen?
   
 6. LaSirena

  LaSirena Medlem

  Hej Mkillen!

  Vi åkte för ett år sedan ner ospecad till GC med Apollo. Hamnade i Putte, Porlamar. En 2-rums lägenhet med stor altan. Lugnt område alldeles ovanför det lilla centrumet i första dalen vid hamnen "puerto base". Vi var beredd på det värsta, men detta var helt okej för att vara ospec. Vi har åkt 2 bokade resor till GC som har varit riktigt dåliga.

  Vi håller tummarna att du får en riktigt trevlig GC semester.
   
 7. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Det fungerar lite olika på olika resebyråer. Vanligast är nog att alla ospecgästerna placeras på kontoret innan avresa till flygplatsen. Och i första hand är det priset som spelar in. Man har sällan tillgång till gästernas ålder.
  De som är kruxet med ospec är att resebyråerna har vad man kallar "garantihotell". De betyder att resebyrån betalar samtliga bäddar, vare sig det bor folk där eller inte.Dom rummen måste fyllas först och främst, annars "blöder" resebyrån, inga rum får stå tomma. De kostar pengar. Därför om man har tur så får man just ett sånt rum, eller lägenhet.Men om alla garantier är belagda !!Då gäller det för resebyrån att hitta så billigt boende som möjligt, för att spara pengar. Kan mycket väl vara utanför de som finns i brochyren.
  Hoppas att det förklarar lite !;)
   
 8. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag har åkt ospecat med en polare 2 ggr med Apollo. Men vi betalade 200kr extra per vecka for att hamna på sydsidan. Boendet båda gångerna har varit bra. Hamnade i Maspalomas ena gången ocg i Putte den andra.
  Och då var man garanterad en lägenhet när var 2 stycken som åkte. Vet inte hur det är nu?

  Mvh Benny alias Bumpen
  Längtar alltid till holmarna!
   
 9. mkillen

  mkillen Medlem

  då kanske man ska lägga till lite för sydsidan....är det där det är bäst o va?

  /mange som aldrig varit på GC
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Enligt mej :)
  Men det finns ju dom som avgudar LP här med :D

  Men det beror ju på vad man är ute efter?! Jag tycker det är bättre värme och bad på sydsidan. Men kasbah ligger ju där med :)

  Mvh Benny alias Bumpen
  Längtar alltid till holmarna!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis