Övernattning på Arlanda

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 2 mars 2011.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej alla forumare. Vill berätta för dom som eventuellt inte vet om att man kan bo på Radisson Sky City och Radisson Blu Arlandia inne på Arlanda till ett billigare pris om man reser med Apollo.

  Man måste uppge rabattkoden/kampanjkoden APOLLO vid bokningen av rummet så de vet att man reser med det bolaget. Då är priset betydligt lägre.

  Kan ju vara bra att veta om det är fler än vi som sover över på flygplatsen natten före och efter resan. Hotellen själva säger ju inget utan man måste alltså själv säga till.

  Ha det bra/ Karin
   
 2. farkost

  farkost Medlem

  Vi brukar också övernatta på Arlanda kvällen före, men oftast på Rest and Fly, det kostar ca 800:- för en "rest&fly hytt" med över och undersäng som är 140 respektive 160.

  Därför undrar jag vad ni får betala när man reser med charterbolagen. Har för mej att vi betalat ca 2000:- för ett rum på Radisson. Det är SÅ skönt att vakna upp på plats.

  solis
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Farkost. Med Apollo kostar ett dubbelrum med frukost 15-20% mindre tack vare rabatten. Hur är det på Rest & Fly har man gemensam toalett i korridoren?
   
 4. Lasse

  Lasse Medlem

  Quality Airport Hotel Arlanda tar från ca 1000kr för ett rum med plats för 1-4 personer, och vad jag vet gäller priset vilket större resebolag man än åker med, men det är läge att ringa och kolla.

  De har dessutom gratis parkering 1 vecka om man bor där och gratis transferbuss till och från flygplatsen, c:a 4 km.

  Jag har bott där ett par gånger, bra frukostbuffé ingår också.

  Lasse
   
 5. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Förmodligen fick vi rabatten när vi bodde där i januari. Vi betalade mer per dubbelrum på hotellet på Arlanda än om vi bott ute vid E4:an.

  Men för bara några hundra kronor mer var det skönt att slippa åka hotellbussen till Arlanda. Utan kunna gå direkt till incheckningen :)

  Men det kostade det dubbla om man inte bodde där fre-sön!
   
 6. Lavendel

  Lavendel Medlem

  Vi brukar alltid övernatta på Park Inn by Radisson. Där bokar vi charter-rummet för två personer inklusive frukost och transfer till och från Arlanda. Vi har även kunnat lämnat våra vinterkläder där.

  Ha det bra/Ilse
   
 7. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Vi har också bott på Ibis och på Arlandia, men det är skönt att vara inne på Arlanda direkt på morgonen.

  Tänkte bara informera om priserna utifall det är fler än jag som inte visste om det här med Apollo. Jag har själv fått reda på det nyligen och betalt betydligt med på Sky City när vi bott där och rest med Fritidsresor.

  Den här gången reser vi med Solresor och har et dubbelrum utan frukost på Sky City. (Frukostmatsalen öppnar 0.5.00 och vårt flyg avgår 0.6.05 så då blir det spännt med tiden att äta däför skippar vi det.)

  Karin
   
 8. Solmannen

  Solmannen Medlem

  Åker man som vuxen är det inget problem att vara inne på ARN under natten, bästa tiden förbrukar man vid internetdatorerna i Sky City där man kan surfa för en mindre kostnad via SMS kod... Folk brukar sova lite överallt här på natten så lägg pengarna på resan istället för dyra hotellrum om ni åker utan barn

  Fredde
   
 9. farkost

  farkost Medlem

  Ja du Fredde, funkade för 20 år sen kanske men INTE för en 50+, som i mitt/vårt fall. Ser ofta dessa "stackare" som försöker sova på alla möjliga o omöjliga ställen där uppe. TREVLIG HELG

  solis
   
 10. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Håller med dig farkost, att sova på Arlanda i terminalen funkar inte för oss som är 50+ & 70+.

  Har 2 gånger kommit hem med försenat flyg och då har vi sovit "fritt" i väntan på tågresan hem. Det är ingenting vi gör gör så gärna.

  Nej nog är det skönt att sova i en riktig säng och vara utvilad inför esan. Men som tur är så kan var och en välja fritt.

  När man är ung orkar man vara vaken dygnet runt men den tiden är förbi för min del :)
   
 11. Bumpen

  Bumpen Medlem

  När jag åker själv så är hotell på Arlanda inget alternativ. Då gör jag hellre som Freddan säger :D

  Förut gick det ett tåg till Arlanda från Gävle ca: 02:00 så vi var framme på Arlanda 03:30. Men det senaste året reste jag själv så var jag på Arlanda 00:30. För tåget som gick 02:00 gick inte längre!

  Men jag lovar att jag är inte ensam att köra den taktiken. Det var minst 8-9 stycken som körde samma alternativ och dom var nog hela gänget +55! Och dom skulle till Gran Canaria eller Spanska fastlandet.

  Förmodligen gjorde dom som mej! Var riktigt utsövd i förskott och sen vara vaken hela tiden! Sova kan man ju göra när man är på semsester :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis