Packat och Klart på TV 1 tisdagkväll !!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bronzom, 5 februari 2008.

 1. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Det mest intressanta kom precis i slutet...vad man inte fick missa...
  DET visade de inte:):( Jag ser också vad som hellst nästan om GC, nu när längtan är som störst!  AnneliH som längtar till solen
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Instämmer med dig AnnelieH,jättetrevligt att det visas ngt om GC.
  Sen ska man inte glömma att detta var "Packat o Klart" och inte något avancerat reklamprogram om ön.Detta var ju lite om hur det ser ut,och kanske en varning för föräldrar som skickar sina "barn"till ön under kommande skollov.Fylla och annat är tyvärr väldigt vanligt bland ungdomar som kommer hit,precis som sommarresorna till medelhavet.
  MEN HÖRRENINI,FAN VA SKÖNT DET SÅG UT,LÄNGTAR EN ANING.

  solis
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Varje gång det visas något från Gran Canaria på TV blir jag liksom alldeles lycklig i hela kroppen...så även igårkväll. I måndagsmorse hade även SVT´s morgontv ett litet resereportage från GC och där talade man om Las Palmas bl.a - ingen mer än jag som såg det?

  Håller med om att programmet kanske mer bekräftade mångas fördomar - de som inte varit där - om hur GC kan vara! Men "shit" vad spelar det för roll egentligen när vi vet att det är motsatsen!
  Synd att de inte visade mer av bergen och vad som döljer sig på norra ön.Om inte minnet har svikit mig helt så var det väl även reportage om bergsvandringar och grottor på Gran Canria för några år sedan.

  Min längtan slog i alla fall till på allvar igen!
   
 4. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag blir alltid glad när de visar något från favvoön, men jag skulle ha gjort programmet ännu bättre ;) Fast jag förstår hur hon hade lagt upp programmet och de visade ju lite av varje beroende på vart man är i livet. Skulle man ta med allt man kan se på ön så skulle det bli en hel lång serie :)

  Annelie
   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Tycker programmet var delvis ganska "småputtrigt" och slappt, men som Cina påpekat varför inget nytt? De finns ju massor att se på ön och faktiskt en del nytt. Naturligtvis Las Palmas men även andra delar av ön som alltid försummas. Inslaget med Grisfest Antonio, var pinsamt, även om jag känner honom, fattar jag inte vilket intresse han har i dag för stora massan.
  Att vi på detta forum "gnäller" över programmet är väl bara naturligt, de är ju "vår ö" och vi vill veta allt ! Och framställt på bästa sätt naturligtvis.;)
   
 6. Cina

  Cina Medlem

  Vi får inte glömma temat i Reportaget..70tals Charter med Grisfest..Det var ju Stig Helmers fotspår hon visade i programmet.
  Men..ingen inperations resa till Gc var det..det blev lite töntvarning istället (svenskt kaffe ? Fylla !! mm..det är min uppfattning.
  Antonio har helt rätt de måste stänga många ställen sedan idag det säljs många resor med "all incluce".
  Detta är ett stort problem för resturang ägaren..Stora kedjor har nu tagit över.
  Nästa alla engelsmän köper idag sina resor med all incluce..detta är källor jag fått av resturang ägare jag känner..
  // cina
   
 7. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Ja detta fenomen all inclusive trodde jag var något som förekom i liten skala. Och jag trodde att Antonio överdrev, så det du skriver Cina är ju skrämmande ! Då blir det tufft för alla som har restauranger. Och vad kan göras åt detta ? Antonio som nu är politiker i Sant Bartolome De Tirajana borde känna till om det politiskt kan göras något. Så är han negativ så betyder det något.
   
 8. Bumpen

  Bumpen Medlem

  All inclusive är inget för mej. Att strosa omkring och äta lite här och där är ju halva nöjet på GC. Och hitta sina egna smulltronställen. Kanske folk böjar bli lata?
   
 9. Cina

  Cina Medlem

  Inget för mig heller...vill äta det som jag själv har valt.Oxfile är en favorit , sådana bitar jag får där får jag inte här hemma.Snacka om en annan storlek på köttbiten.Eller hur .
  (Vi hade besök av släkten ett år från GC och gick ut och åt på en resturang. Vi hade beställt in oxfile,när den kom in på bordet trodde de att det var förrätten.)
   
 10. feb06

  feb06 Medlem

  Hejsan!

  Jag tyckte programmet var bra och korrekt. Men det var ju alldeles för kort! Det kändes som om de började snacka om Berlin efter 4 sekunder men nu klockade jag ju inte programmet så det kan ha varit längre. Man fick ju sitta som Jannelångben framför tv och försöka kolla om man kände igen omgivningarna samtidigt som man skulle höra vad de sa, inte lätt alls! Men det kanske kommer mer repriser? (Jag såg en repris) Annars finns ju möjligheten att se det på webben för den som har tillgång till Internet!
  Jag har träffat de som har med sin EGEN kaffekopp till GC apropå svenskar och kaffe.
  Lena på Lenas IT café var ju med i Ring så spelar vi i somras? Om hon är en värmländska som snackar trav vill säga.
  Det känns som om det finns många trådar att spinna runt tv programmet om man nu vill det.
   
 11. rogman

  rogman Medlem

  Har äntligen sett programmet alla pratar om. Alltså...jag får tårar i ögonen när jag ser vårt kära GC. Tänker inte recensera programmet utan bara njuta av det minst 10 ggr till...eller 15.

  Jag bara MÅSTE ner snart, blir alldeles galen av längtan.
  Nån som har plats i handbagaget? [8D]:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis