Palmitos hur gick det sen?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av tjollan, 13 december 2007.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  Vet någon något om djuren vad hände hur gick det??
   
 2. tjollan

  tjollan Medlem

  Tyvärr så antar jag då att dom andra djuren är i zoo i himmlen då?
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Jo det brann ju inne en massa stackars djur som och det finns en hel hög med papegojor som bosatt sej lite överallt i syd och lever i frihet nu.
  Men nat som jag restar mej pa är att jag har fatt reda pa att Palmitos park ár nan slags anonym fórening och att de är játterika och äger hotellet mm som brann ner.Ingen vet vilka ägarna är egentligen och de har fatt en massa pengar fran kommunen att ateruppbygga sitt zoo när däremot en massa familjer som förlorat allt inte alls fatt den utlovade hjälpen pga ett pargrafryttteri sa typiskt politikerna.
  Skulle gárna veta vilka som star bakom Plamitos Park och denna Anonyma fóreningen.Tycks vara tyskt.
  Har jag rÁtt?? Nagon som vet??
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

 5. n/a

  n/a Medlem

  Tack Johanna
  Enligt detta ár dom ju verkligen nagra man borde stótta.Allt som de star för,miljöarbete.rädda valar osv.Nu blev jag riktigt nyfiken.Det maste ju vara en enorm apparat dÄr alla som arbetar med nagot som har med djur och natur att göra borde kunna söka fonder??eller vad tror du.
  Jag har nämligen en tysk bekant som är en fanatisk djurvÁn och hon sÄger att ingen vet vilka som är bakom denna organisation egentligen.Att de far massa stöd och hennes vänner som plockar upp hemlösa djur och som aker runt och söker efter skadade djur efter branden,far aldrig nagra pengar till sin verksamhet.
  Tack för sidan,ska kolla om hon sett den.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis