Palmitos Parque

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ToLo, 4 mars 2008.

 1. ToLo

  ToLo Medlem

  Vi har just upptäckt detta roliga forum, snart kommer vi till GC. Jag har lite frågor, har Palmitos Parque öppnat igen efter bränderna? Är det någon som vet om den Skandinaviska Resturangen i Arguineguin finns kvar? Vi åt jättegod mat där vid vårt förra besök 2005 på GC.
  Mvh Längtar ner


  ToLo
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  Välkommen in i forumvärmen.
  Pamitos park har inte öppnat ännu efter branden. Har för mig att jag läste att den ska öppna runt augusti 08 men minns inte var. Det finns säkert någon annan som vet och svarar på det.

  Cattis
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  ToLo: välkommen hit. Om du menar den som ligger bredvid norska sjömanskyrkan så var den kvar senast jag var nere (maj-07)
  Emtehed eller Riggan kanske har mer koll...
   
 4. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Rätt som vanligt RogMan.

  Även nov -07 var den öppen (åt ej där då men -94 var i alla fall maten toppen).
  Bra riktmärka att hitta dit är den stora reklamskylten
  för ROGER´S Restaurang högt upp på väggen strax före (om man kommer från rodellen alltså)
   
 5. ToLo

  ToLo Medlem

  Hej, tack snälla Ni för snabba svar.

  Det är ju bara synd att Palmito Parque brann, men det är kul att de bygger upp den igen, så vi får chansen att besöka det vid vårat nästa besök på GC.

  Angående restaurangen var det kul att höra att den finns kvar. Nedräkning till avresan har börjat härhemma. Idag har vi haft sol o kallt härhemma så vi längtar verkligen ner till sol och värme.

  ToLo
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis