Paprica Padron! Brådskande

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ewing, 30 september 2005.

 1. ewing

  ewing Medlem

  Hej!

  Skall laga lite mat ikväll och vill så gärna tillaga Paprica Padron som en liten förätt. Antar att de flesta på denna sida vet vad det är?

  Har letat efter receptet på nätet men finner det inte.

  Kan någon här hjälpa mig och skriva ned hur man tillagar det?

  Tack Martin
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Du måste befinna dig på ngn av öarna eftersom jag inte har hittat dessa små underbara paprikor i Sverige! Vi tillagade dom hemma var och varannan dag i somras. Några är ju förfärligt starka med andra är bra i smaken. Jag stoppade in dom i ugnen, kanske 225 gr. hade en oljad form och penslade även paprikorna med olja. Ganska mycket olja, fast dom ska INTE flyta omkring. Ha dem i ugnen kanske i 15 minuter, pass upp eftersom de kan brännas. Sen kryddade jag med flingsalt. Blev precis lika gott som på restaurangen. Jag stack hål på dom också med en potatissticka. Lycka till!
   
 3. ewing

  ewing Medlem

  Tusen tack för svar Pellis.

  Jag bor i Norge och har funnit dessa Paprikor i några butiker här i Oslo, men bara i butiker som säljer grönsaker importerade från utlandet =) Så ikväll blir det kalas.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis