Parque De Las Americas

Diskussion i 'Prat om Teneriffa' startad av Andi04, 15 mars 2010.

 1. Andi04

  Andi04 Medlem

  Hej!

  Vi är ett par stycken som tänkt åka ner till Playa De Las Americas nu i sommar. Vi tänkte göra så mycket som möjligt och då var vår plan att göra vår egen mat så mycket som möjligt där nere. Finns det någon som kan ge tips på var man kan hitta billiga mataffärer där nere. Var på Playa De Ingles för några år sedan och vi hittade bara turisternas mataffärer som kostade skjortan.

  Vore väldigt tacksam om någon kunde tipsa om något ställe.

  Mvh.
  Andreas
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

  I Playa Del Ingles har du billiga stora mataffärer i San Fernando som ligger ovanför PDI. Och där bor det ju mest kanarier och dom som jobbar i PDI.
  När jag var i Americás 2007 hittade vi inte den typen av stormataffärer. För vi visste ju inte var kanarierna bodde? Men jag kan tippa att det finns större billigare mataffärer i Los Christianos som är grannby till Americás. För det kändes som det var där kanarierna bodde. Sen är det ju det största tillhållet för Svenska pensionärer på Teneriffa. Och dom brukar ju vara prismedvetna :D
   
 3. ssjolie

  ssjolie Medlem

  Hejsan. På sørsiden av Tenerife er det flere billige butikker. Netto, Super Dino og Spar. Alle billige og gode butikker.

  B-)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis