party

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av duddan, 26 december 2009.

 1. duddan

  duddan Medlem

  Tja!!

  Hur är festlivet för en 20åring i playa del ingles?

  Jag har fått intrycket att det kryllar av homosexuella (inget illa menat) men jag är inte ute efter killar, är själv en kille.

  Så hur är partylivet där idag? Är det utkonkurrerat av andra resemål eller är det ett bra val för en lyckad partyresa?  Tackar för alla svar!!
   
 2. coconut

  coconut Medlem

  Det finns många dragshows-barer i Pdi om det e det du menar, speciellt i Yumbocentrum...var sj iväg på en med mitt sällskap(mamma och kids) och det var skitkul trots att jag inte är ute efter dragqueens då(för att syfta tillbaks till det du skrev) I yumbo är de flesta gayställen och drag-ställen placerade mest i nederplan så hålll dig på våningarna över då...:)Över huvudtaget så tycker jag Pdi är toppen för festande på kvällarna och toppen för shopping på dagarna...:)Ha en trevlig resa....
   
 3. Cina

  Cina Medlem

  Costa Gabana borta i Melonreas (Boulevar el Faro. Meloneras)
  är toppen ställe .
  ;)
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

 5. duddan

  duddan Medlem

  tack för svaren, kom på en fråga till när jag ändå är igång!

  Vad är det för medelålder på dessa uteställen ni pratar om? är man "ung" eller "gammal" som 20 åring på CC plaza t.ex??
   
 6. duddan

  duddan Medlem

  Kom på en sak till, ursäkta spammet.

  Finns det bra möjligheter att lära sig surfa i närheten av playa del ingles?? och hur mycket kostar det om jag vill t.ex ha några lektioner för att sedan köpa en egen bräda?

  alltså pris för lektion och eventuellt en egen bräda.
   
 7. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Dom flesta som går på CC Plaza. Är nog mellen 18-25 år tror jag.
  I Bahia Feliz som ligger ca: en mil före Playa Del Ignles. Där såg jag att folk vindsurafade. Men det enda stället jag har sätt surfare är i Las Palmas.
  Men har ingen koll på priser. Prova Googla kanske du hittar något. Har för mej att det varit ett repotage i Packat och klar om Las Palmas och surfing!
   
 8. duddan

  duddan Medlem

  ok, tack för alla svar :)
   
 9. coconut

  coconut Medlem

  Jag slårett slag för yumbo tidigare nämnt..där är blandad "publik", iallafall var det så när vi var där en månad i juli 08...då var det lika mkt unga som äldre...sj ser jag mig som nåt mellanting med mina 33 år...(dock väl gammal som gatan om man jämför med en 20 åring...:)
   
 10. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Du har så rätt coconut, det finns något för alla åldrar där, dessutom mycket trevligt, föredrar det framför kasbah där jag tycker det e för mycket bus och annat!!!!!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis