Paxa solstolar

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Anders, 13 oktober 2014.

 1. Anders

  Anders Medlem

  Hej på er :)

  Detta fenomen är ju kul, det finns oftast stora skyltar med text på olika språk att man inte får reservera stolar men ändå kan det se ut så här när poolgästerna har lämnat för dagen:
  [​IMG]
  Nu i November åker jag ner en vecka och funderar då på att paxa lite stolar inför Julresan.
  //Anders
   
 2. hunden

  hunden Medlem

  Om ingen finns på solstolen så är det väl bara att putta ner grejorna och överta........eller???????????
  Grattis till den som törs!

  slol
   
 3. Rson

  Rson Medlem

  Som oftast hjälper det inte att bara sätta upp en förbudsskylt. På de hotell som vi bott på och där hotellpersonalen några gånger i veckan plockat bort handdukarna, försvinner "paxningen" snart, när handdukarna skall hämtas ur en hopsamlad handdukshög.
   
 4. SuperMita

  SuperMita Medlem

  Ja det är trist. Som ni skriver så gör vissa hotel en "drive" och tar bort handdukar. Om de inte gör det så brukar jag be personalen att göra det just för att man ska skämmas att hämta ut sin handduk.
  Att man låter sina saker ligga kvar medan man går upp för att äta lunch tycker jag är ok men paxa från tidig morgon och komma efter lunch är inte ok.
   
 5. Anders

  Anders Medlem

  En kväll när vi kom hem till hotellet tyckte jag att alla handdukar behövde tvättas så jag körde en 22 graders tvätt i poolen över natten.
  Det blev lite lugnare med paxningen efter det:)

  //Anders
   
 6. xerxses

  xerxses Medlem

  Bra där Anders he he...:D

  Alla tips mottages tacksamt här.....[8D][8D]

  //Xerxses
   
 7. Riggan

  Riggan Medlem

  Vi var på Kreta för många år sedan. Vi hade vår balkong mot en gångväg ner till stranden i Platanias. Varje morgon (kunde ställa klockan) kom 2 äldre herrar med badhandukar över armen och gick ner och paxade sina solsängar. Där fanns hur många sängar som helst och lika mycket sol på alla. Sista dagen kunde vi inte hålla oss. Vi gick ner tidigt och paxade just de sängarna. Vi sitter på balkongen när männen kommer. Ser hur de blir stående och kliar sig i huvudena.... sedan vänder de tillbaka hem med handdukarna. Efter en stund ( hade väl förhandlat med fruarna) gick de ner och tog 4 andra sängar. Vi njöt av dessa ssängar hela vår sista dag. Skadeglädje sannaste glädje.
  Riggan som alltid längtar till sol och värme [8D]

  Riggan
   
 8. MagnusH

  MagnusH Medlem

  Att paxa stolar är ju ett ofog.

  Sist vi var nere i Mapalomas, så paxade alla vid poolen.
  Vi oxå faktiskt :)

  Ända tills vi tog två solstolar och ställde vid vår dörr, då fick vi ha dem ifred varje dag och hade alltid två egna solstolar :)

  Så jobbar vi :)
   
 9. blomman

  blomman Medlem

  På Los Girasoles där vi bott flera gånger paxar alla solstolar på morgonen och det har aldrig varit något problem. Inga handdukar bortplockade eller slängda i poolen. Alla paxade svenskar, finnar, holländare osv. Vill man söka problem så finns de, men föredrar en solsemester utan.
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Själv så tycker jag det är ett problem och ett otyg. Men ligger ju inte vid poolen längre så jag bryr mej inte så mycket nu!

  Men 2008 bodde jag på hotell Koka i PDI. Och då var jag mycket vid poolen. Var upp på morgonen och alla bra platser var paxade. Och jag var nästan själv vid poolen :(

  Så när jag kom hem i ottan någon dag efter. Från mitt stam ställe Turbo Pub glad i hågen och yr i mössan. Så tog jag en sväng förbi poolområdet. Då såg jag en tysk som hade hela famnen full med badhanddukar och paxade solstolar för fullt! [V]

  Jag gick till rummet och tog en öl på balkongen. Sen när tysken gått gick jag ner till poolområdet och paxade av handdukarna i en soptunna [:eek:)]

  Någon dag efter när jag kom tidigt till poolen var det opaxat :D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis