Pendla Puerto Rico - Playa del Ingles med moppe?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Dennis G, 16 maj 2018.

 1. Dennis G

  Dennis G Medlem

  Jag kommer flytta ned till GC i höst och tanken är att jag ska jobba i Playa del Ingles. Kommer köpa mig en moped som jag kan ta mig runt på där nere. Sitter och kollar lite på områden man kan bo i och undrar helt enkelt om det är möjligt att bo i Puerto Rico? Känns som man får mer lägenhet för pengarna där, men är ju trots allt 2 mil emellan. Hur är vägen emellan, är den mopedvänlig?
   
 2. Welltours

  Welltours Medlem

  Hej Dennis!
  Jag vet inte om du har flyttat ner hit till ön eller ej och om du fortsatt behöver tips angående det du skriver. Om/ska du jobba i Playa de Ingles så finns det billigare lägenheter att hyra just i Playa de Ingles eller San Fernando (gångavstånd till Pld från San Fernando oftast) än i Puerto Rico. Vägen emellan Puerto Rico och Pld är tyvärr inte moppevänlig överhuvudtaget och kan t.o.m vara lite farlig med moppe. Ska du ändå bo i Puerto Rico så rekommenderar jag att antingen köpa en liten bil eller åka buss emellan Puerto Rico och Pld. Bussarna går ofta och det finns flera stycken att välja emellan. Kan även vara värt att kolla med lägenheter i El Tablero (som ligger mitt emellan Pld och Puerto Rico) och är en bättre samt kortare mopperesa. Här får du också absolut mera lägenhet för pengarna än vad du får i Puerto Rico.
  All lycka till, eller välkommen hit om du redan är på plats.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis