Playa de las Burras

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av elira, 26 mars 2006.

 1. elira

  elira Medlem

  Vi tillbringar ofta förmiddagarna på burrasplayan,sedan innan vi går hem brukar vi luncha på Bocalino som ligger precis vid strandpromenaden där.Det är trevligt att sitta där och se ut över havet och folk som går förbi,har man varit nere vid havet några timmar,så känns det som det dånar i öronen,och det är så skönt att koppla av och småprata där ett tag.Men vi har aldrig ätit middag där,vilket vi tänkte göra i feb när vi var nere,deras spec är fisk o skaldjur så vi tog in den nyfångade fisk som han rekomenderade,till det kanarisk potatis o mojosås,vilken vi tyckte va lite ovanligt stark,men god...så vi åt och åt.Sen den natten kunde vi inte sova varken maken eller jag....sån halsbränna....ont i magen.Något galet var det med den mojon,det kommer vi att se upp med härefter.fast Bocalino sviker vi ändå inte,där är trevligt,det var nog bara en liten miss i arbetet,så kan det ju bli.I min kameramobil har jag ett foto inlagt,taget ifrån bordet som vi sitter vid,med utsikt över strandpromenaden o playan.Den bilden lägger jag som bakgrundsbild på mobilen när saknaden blir för svår,och då påminns jag om att snart är vi där igen [8D][8D]
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Aha, det är där man hittar dig! Idag är det verkligen underbart väder här hemma! Vi har precis åkt skidor på isen min äldsta och yngsta kille. Fantastiskt väder, man glömde liksom att våren är så försenad och att man går här hemma och trampar å väntar till den 17/5 då vi åker ner en vecka för inspektion av renoveringen som skall börja imorgon. Boccalino har jag hört talas om och går OFTA förbi där...det är alltså där du håller hus. Vi har aldrig ätit där men alla säger att det är så bra = måste prova! Visst hade du också en femåring? Jag slår vad om att vi kommer att ses i sommar???!!!
  Igår var det 28 grader i San Agustin och på kvällen vid 20-tiden 23 grader...
   
 3. elira

  elira Medlem

  Ja! vi har en fem till hösten sexårig flicka,alltid klädd i ROSA [:X]
  (ännu en ledtråd).Ska komma med fler,så visst kommer vi att ses!!
  Det blir en liten rolig utmaning.....
  Hos oss i Småland är det grått idag,det ska visst bli regn,så nu smälter väl is o snö.Det låter härligt att åka ner i maj,vi har rest ner många gånger just i maj,och då har det alltid varit toppenfint.

  /Elira
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag har ett litet roligt minne ifrån Bocalino från en semester för 2 år sedan! Det var dåligt väder så vi fördrev dagen med att gå ifrån Bahia Feliz till Burras playan och tog en lunch på Bocalinos som var ett bra ställe att sitta och spana på folk! Min dotter som då var nästan 7 år käkade en toast med ost och skinka och när hon hade ätit upp saknades hennes framtand (som dock var lös innan!)!! Ja, det var mitt minne ifrån Bocalino, kanske inte så kul för andra att känna till, men ett minne för oss ialla fall!!!
   
 5. elira

  elira Medlem

  lustigt! vår flicka förlorade sin lösa tand i en glass där förra sommaren :D
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  Vågar man prova på att gå dit nästa år när vi åker ner? Kanske tappar alla mina tänder, ve och fasa.[:0]
  Vi har också gått förbi där många gånger när vi är där.

  Riggan
   
 7. elira

  elira Medlem

  Ja...hu då! vi som så ofta är där....Titta där kommer familjen tandlös [:0] [:0] [:0] de måste ha varit på Boccalino!!!!
  :D :D :D

  /Elira
   
 8. Riggan

  Riggan Medlem

  Just nu vräker snön ner här i Småland och jag önskar att vi kunde åka tillbaka till solen och värmen . Tänk att den bara är 5 timmar bort. Varför bosatte sig folk här i Sverige där det är sommar så kort tid.Hade de inte gjort det hade vi ju inte bott här, eller??
  De två sista åren har vi stannat därnere i 2 veckor men det är för kort tid när vintern är så lång som i år
  :)

  Riggan
   
 9. anamogán

  anamogán Medlem

  Håller helt med dig Riggan!!

  Förstår inte vad våra förfäder tänkte egentligen när de bosatte sig här! Tänk om Sverige inte hade så lååååång vinter... Jag önskade att Sverige låg på lite varmare breddgrader. Man längtar så bort från vintern när man hör Pellis berätta hur varmt det var på Gran Canaria igår. Mallorca hade idag +18 och det var enligt uppgift en härlig solig och varm vårdag!!

  Suck, vad jag längtar bort nu!!!

  /Anna
   
 10. elira

  elira Medlem

  Jag har också tänkt så,vad i all världen var det som lockade här uppe i norden,men så tänker jag...kanske skulle man inte uppskatta solen o värmen lika mycket om man hade den hela tiden.När det kommer mycket regn nere på GC är de ju jätteglada för det,fast de passar sig noga att inte visa oss turister det,för de vill ju inte gärna åka på en [B)]

  /Elira
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis