Playa del Ingels

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ant_86, 8 februari 2007.

 1. ant_86

  ant_86 Medlem

  Hallå där alla glada kanarieöälskare! Det ligger till som så att jag och ett par vänner (alla 20 år gamla) funderar på en tripp ner till Playa del Ingles för att sola, bada och givetvis festa till det lite =) Tänkte bara kolla så det inte e lågsäsong och helt dött där eller nåt liknande. Någon som har bra koll på detta kanske? Mvh/ Anton
   
 2. ant_86

  ant_86 Medlem

  Tillägg: Vi planerar att åka påskveckan, alltså första veckan i April.
   
 3. mysan

  mysan Medlem

  Ingen fara! Det blir nog hålligång så ni klarar er! :D Jag skickar min -88 till Playa del Ingles samma vecka som ni åker.[8D]
   
 4. RajRaj

  RajRaj Medlem

  Jag åker om om 5,5 h jag :)
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Vad härligt det låter. Åker du från Norrköping?
  Cattis
   
 6. mysan

  mysan Medlem

  Tyst med dig rajraj! Vill inte höra sånna otäcka saker.

  Nä, jag bara skojar! Ha det så skönt! Ser fram emot en liten rapport!
   
 7. RajRaj

  RajRaj Medlem

  Hehe, åker från Skavsta (Nyköping)och väderprognosen ser lovande ut
   
 8. ant_86

  ant_86 Medlem

  Mysan: Det låter ju lovande må jag säga! Finns det sprit så löser det sig nog ;)
   
 9. galenturist

  galenturist Medlem

  Ant_86: tjenare! Det är jag som är mysans -88 ;). Jag kommer att åka ner den 30/3 och jag längtar något fruktansvärt ner till gran canaria nu! Har ni bokat eran resa ännu?
   
 10. ant_86

  ant_86 Medlem

  Galenturist: Hallå där! Nej ingenting e bokat. Min kompis verkar banga hela resan tyvärr =( Vet inte riktigt vad som händer. Skall försöka få honom på bättre tankar iaf =) Du har bokat antar eller? Vilket hotell valde ni isåfall?
   
 11. galenturist

  galenturist Medlem

  ant_86: Nej va tråkigt. Hoppas att du lyckas få honom på andra tankar. Men ni var väl ett par stycken som skulle åka? Ja, jag har bokat hotell. Vi ska på på Apt Guinea i Playa del ingles.
   
 12. ant_86

  ant_86 Medlem

  Galningen: Mmm, bangare är aldrig skoj.. Efter kvällens träningspass har han dock kommit på andra tankar. Nu lutar det åt att vi åker istället =) Får se till att boka bara! Det svänger snabbt här kan man ju lugnt säga.
   
 13. ant_86

  ant_86 Medlem

  Så var det bokat å betalat =) Det blev tre stycken 20 åriga gossar som åker ner den 30e mars för en veckas Sol, bad och party =) Vi skall bo på hotell tamaragua. Finns här kanske någon som har bott på hotellet innan och kan berätta hur det var?
   
 14. galenturist

  galenturist Medlem

  ant_86: Så ni har bokat resan nu! Va kul! Ni åker samma dag som oss ju. Trevligt!
   
 15. ant_86

  ant_86 Medlem

  Galenturist: Då blir det alltså ett jäkla party den veckan =)
   
 16. tjollan

  tjollan Medlem

  Hoppas pojkar att ni dock tänker påatt inte leva rövar rövare på erat hotell om det är mestandels mognare publik där,. Vi råkade ut för x-antal rötäggs undomar när vi var nere sisst och dom höll alla vakna ingenting bet på dom. INte ens defakto att iv hade farit som tättingar till lasssa där en av oss låg inne och vi andra inte fått sova. Som tur var så blev odmutkickade efter ett tag men då var vi på väg hem igen så det hjälpte inte oss.
  Men som sagt ni är säkerligen vettiga undommar som njuter och busar och har skoij som ni ska men ändå sköter er. ;)
   
 17. tjollan

  tjollan Medlem

  Vad dåligt jag stavar!
   
 18. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej på er!
  Tamaragua är ett ganska lugnt hotell som ligger typ ett kvarter från Yumbo. Jag bodde där 2002 med min familj. De har trevlig personal och poolen är uppvärmd. Mycket katter fanns det där då, precis utanför hotellet var det en tysk dam som hade en "samlingsplats" för katterna. Hon matade dem där varje dag.
  Cattis
   
 19. ewat

  ewat Medlem

  Hej!
  Jag/vi har bott på Tamaragua 4 ggr. Vi stortrivs där. Ligger lagom till allting. Personalen är jättetrevlig o där är ett litet minilivs o där är bar. Samt att de säljer morgonbullar så man slipper gå till affären o köpa.
  Poolen är jättefin. Alltid mycket folk där. Katter var där en del av när vi var där sist 2004 men eftersom vi alltid har hamnat högt upp så har de inte besvärat oss.
  Katterna som fanns utanför, Cattis2, är där inte längre. Vi gick förbi Tamaragua i december 2006 när vi var i PDI för en dag. (Bodde ju i Las Palmas då). De hade byggt om utanför o längs hela gatan fram till korsningen. Byggt murar där. Så där var helt tomt på katter. Misstänker att de är infångade o avlivade.
  Någon gång när vi bodde där så räkna vi till 40 katter.....
  Som sagt Tamaragua är toppen.
  Kommer att bo där igen när det nu blir.
  Ha en trevlig resa
  ewat
   
 20. ant_86

  ant_86 Medlem

  Tjollan:
  Klart att vi inte har några planer på att bli utkastade =) Det mesta av festandet får äga rum någonannastans än på rummet. Sen tar vi väl åtminstonde en lugn kväll skulle jag tro=)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis