Playa del ingleas

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Kallinge, 4 december 2012.

 1. Kallinge

  Kallinge Medlem

  Hej !! Nu på lördag flyger sonen ner till Kanarieöarna playa del ingleas. Han ska bo på Vallhalla i bungalows jag hade bara några funderingar hur är vädret där nere nu denna årstiden?, är hotellet bra?, går det att bada i havet? är det mycket uteliv där nu? ...
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Vet ingenting om hotellet, men det är säsong där nere nu, så mycket turister:) Har vänner som bor där nere, och dessvärre har vädret varit lite si och så det senaste, sedan vi flög hem den 4:e november, både skyar och lite kallare, men även sol, brukar ju annars vara hyfsat:) Så hoppas han får fint väder, när vi va där från 20:e okt, så va det mellan 24-32 gr, första veckan blå himmel och strålande sol, andra veckan sämre:( störtregn onsdag förmiddag, men ändå varmt, sen va det bara 2 soldagar andra veckan, mest grått och disigt, men som sagt varmt o skönt.

  Marie:)
   
 3. jennygotland

  jennygotland Medlem

  Förra vintern bodde vi på Walhalla men i lägenheterna istället. Hotellet är väldigt bra och bra service och städning. Poolen är uppvärmd ligger på ca 24 grader beroende på vädret.
  Havet är sådär... kallt för mig men inte för barnen ca 18-20 grader. Vi har snart varit en vecka här och tempen har legat på ca 25 grader i skuggan och på kvällarna 21-23. vi bor i Playa Del Ingles också och det är mycket folk på kvällarna då mest runt Kasbah och Yumbo.
  Hoppas han kommer att trivas och ha en trevlig vistelse!

  Jenny
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis