Playa del Inglés - Prisnivåer (ej turist) & hyra

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av danswe, 29 november 2009.

 1. danswe

  danswe Medlem

  Hej !

  Såg att detta var ju ett väldigt aktivt forum om Gran Canaria. Väldigt trevligt eftersom jag i veckan kommer flytta dit, närmare till Maspalomas pga. ett jobberbjudande...

  Min enkla förfrågan är vad det är för prisnivå på mat och livsmedel i PdI, är det mycket dyrare i Playa del Inglés än på fastlandet exempelvis? Genomsnittsinkomsten är som jag förstått det kring 1000 månaden för en grancanariensare?

  Har hittat en liten lägenhet, 1 sovrum för 375 månaden. Detta verkar väldigt billigt (kanske jag tycker eftersom jag bott i Norge sista tiden), kan detta vara riktigt och kan jag vara säker på att inte bli blåst på något sätt, något man bör hålla extra koll på? (bokar via en förmedling som enligt hörsägen ska vara en seriös aktör...).

  Undrar också om det är svårt med jobb i övrigt. Om det nu mot all förhoppning och mot min positiva envishet skulle skita sig med mitt jobb? :) Är det svårt att få extrajobb på helger och kvällar om man skulle behöva få in lite extra kulor till hyran? :)

  Ha det bra,
  Hej!
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis