playa del ingles

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av minimadde, 17 december 2004.

 1. minimadde

  minimadde Medlem

  hello...ja och en tjejkompis drar ner i början av januari för att stanna minst 2 månader...hur är det nu ja vet att d inte är nån säsong...men ja har hört att nilo ska va ett ok o billigt alternativ...o finns d jobbmöjligheter ....o massa fest...kram madde
   
 2. Erik

  Erik Medlem

  Tjena Madde..

  Det ska nog inte va så svårt å hitta billiga lägenheter att hyra tillfälligt, ännu lättare å hitta ett par personer som man bor hos, kan va trångt men jävligt billigt isåfall.. :)

  Erik
   
 3. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Jobba som inkastare på en restaurang kan va lätt att få, pratade med en tjej från Uddevalla som jobbar som inkastare på en restaurang i C.C. Yumbo, tror den hette Miramar, ska låta det var osagt, hur som helst; hon tjänade 1200 per månad på att jobba 27,5H/vecka, på det hade hon 4% skatt, det var 0 förut, men EU ska ju lägga sig i...

  Läkarvården där nere är helt gratis, man betalar inte ens 260 kr i "inträde" på aktuen som du gör i Sverige, tandvård är dock ej gratis! Sjukvården betalas av skattebetalarna på spanska fastlandet som inte lever med 4% skatt. Så 10000:- efter skatt för 27,5 timmes arbete är ju ok. Jobb som bartender är också bristvara har jag hört. Det finns ju hur många Centro Commercials som helst, det är bara att leta..

  Viel Glück!


  Håkan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis