Playa del Sol säsong 1 - Så tycker Gran Canaria älskarna om serien

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av cattis2, 27 december 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Bättre å bättre dag för dag...idag var det riktigt kul. Kul oxå att se lite från Gando...tänkte ni på att när skåni...förlåt Steffen vinkade av tjejen så var dom vid bagagebanden å inte i avgångshallen.
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Nej, det tänkte jag inte på. Det måste jag kolla. Spelar ju in, så jag kan kolla när GC-sjukan blir för illa ;) Skarpsynt du är Rogman.
  Cattis
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, vi är väl lite "skadade" här på forumet, men det jag tänkte på var att när de åkte från flygplatsen åkte bussen mot flygplatsen. Det står nämligen ett gammalt skrotat rött flygplan vid Bahia Feliz och det såg jag svischa förbi på "fel" sida!!! Inspelningsteamtet skulle ju naturligtvis haft med oss som "sakkunniga"......!
   
 4. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, det där med att rådfråga sakkunninga borde filmteamet ha tänkt på, jösses jag var ju därnere. Såg också att bussen åkte åt fel håll!!!

  Annars tycker jag serien tar sig, inget höjdar program men klart underhållande, jag spelar också in alla program på gammalt VHS band. Skådespelarinsatserna tar sig liksom.

  Jag har inte avslöjat vilket program vi är med i *s*, tror jag! Suger på "karamellen" ett tag till eftersom jag helt klart börjar känna mig nervös inför kommande scen.

  I väntan på att "vår" replik skulle spelas in åt vi lunch inne på Hotellområdet och "Stephen" satt bredvid med en tjej (såklart), hade då ingen aning om vilken "Casanova" han skulle vara i filmen.

  Såg trevlig ut, klart ett ämne att vila ögonen på...men eftersom jag hade min man med mig tittade jag självfallet åt ett helt annat håll ;)
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Pellis!

  Du kan väl viska bara till mig när du ska vara med[8)]!!
  Jag lovar att inte skvallra, hi hi.

  Riggan
   
 6. anamogán

  anamogán Medlem

  Till Riggan och alla ni andra:

  Ni vet väl att om ni går in på svt.se så kan ni se alla avsnitt de har visat om Playa del Sol i efterhand. Jag brukar se dem på datan när jag missar ett avsnitt.

  Jag tycker som övriga att avsnitten blir bättre och bättre för varje vecka. Önskade bara att de kunde visa MER av omgivningarna!

  /Anna:)
   
 7. xerxses

  xerxses Medlem

  Pellis ska bli kul att få se om du får något vidare anbud eller engagemang efter ditt framträdande på Playa del Sol..vem vet kanske en ny karriär haver sin början??
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jo, det tar sig som sagt programmet;)

  Jag la också märke till flygplanet och blev lite konfunderad, men då hade jag rätt...de åkte åt fel håll:)

  Jag smålog lite när sonen som inte är så "impad" av GC satte sig jämte mig i söndags kväll och tittade sa; såg du förra gången då var de och filmade vid Glade Vinking ;)

  Hade inte en aning om att han hade sett programmet. Ska bli kul att se om de filmar från marknaden..

  Anneli
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag gillar serien också och jag tänkte inte så mycket på flygplanet utan mer på att havet var på fel sida :) Söndagskvällarna kl 20 får ingen störa mig, det blir bara bättre och bättre. Kunde faktiskt vara lite längre.

  Annelie
   
 10. cattis2

  cattis2 Medlem

  Jag tror att jag läste att de fick klippa bort biten med marknaden i nån kvällstidning, men det vet man ju inte om det stämmer. Det kan ju vara med något annat från marknaden med, än när hon den mörka skulle reklamera ett par espadrillos eller vad det heter.
  Håller med om att de skulle visa mer från omgivningarna. Det är ju det bästa.
  Cattis
   
 11. rogman

  rogman Medlem

  Ja omgivnigarna vill vi se mer av....å sen är det "samma utsikt" varje gång, mellan scenerna. Lite mer fantasi vore kul....men det ser nog bara vi, som redan är "miljöskadade":D
   
 12. anamogán

  anamogán Medlem

  Bra poäng där Rogman, vi är nog lite miljöskadade. Tror inte att övriga svenska folket tänker på samma sätt som vi G.C. älskare ang detta program.

  /Anna :)
   
 13. cattis2

  cattis2 Medlem

  Pellis: Nu måste det väl snart vara ditt avsnitt i serien? Alltid lika kul på söndagskvällen att slå sig ner framför tvn o njuta.
  Cattis
   
 14. Pellis

  Pellis Medlem

  Nu kommer jag till det stora avslöjande ni har väntat på! Usch, tänk om jag ändå hade bett om att få se mig först. Jag kanske ser helt förvriden ut och pratar norrländska som bara den (OBS! inget jag skäms för), för saken är, att när jag ska prata fort och blir arg kommer norrländskan fram. Nåväl, det är väl bara charmigt!
  Avsnitt nummer 11 är det! Näst sista avsnittet så då vet ni! Förmodligen kommer jag att befinna mig på plats, känns rätt skönt och slippa kändiskapet här hemma *s*.

  Min mellanpojke är han som sitter och gungar med "Mårten", den stora och lilla Melker leker i bakgrunden tillsammans med andra barn.

  Tänk på att jag har rollen "en arg mamma på Mårten" vilket inte stämmer in på min rätta personlighet! Ni får själva räkna ut vem jag är...!
   
 15. anamogán

  anamogán Medlem

  Pellis: Ska bli spännande att se avsnitt 11!!!!!!!!!! :)

  /Anna :)
   
 16. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Pellis!
  Ser verkligen fram emot att se dig i avsnitt 11. Hade det avsnittet visats innan vi åkte så hade jag ju känt igen dig!!!!
  Jag var inom Nitos och tittade om någon kunde vara du men jag kände ju inte igen dig. Men när jag såg din Melker förstog jag till 99½ att det måste vara din son. Är fortfarande ledsen över att vi inte träffade varandra. Men bättre tur nästa år[8D].
  Ha en trevlig helg

  Riggan
   
 17. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej alla!
  Ikväll får vi då se Pellis och hennes killar i Playa del Sol. Ska bli kul. Tyckte för övrigt att förra avsnittet, när Tommy slet och drog med alla 22 rullstolsbundna 9 våningar upp på taket var det roligaste hittills. Hoppas det kommer en fortsättning på serien!
  Cattis
   
 18. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag tyckte också om förra avsnittet. Som tur är så kan man ju se avsnitt man missar på nätet. Missade ett när jag var borta.
  Jag har förhandsbokat hela serien på dvd ;)

  Annelie
   
 19. anamogán

  anamogán Medlem

  Håller helt med dig Cattis. Det var kul när Tommy släpade upp alla 22 på takterassen!!!:D:D

  Ska bli spännande att se Pellis ikväll!

  /Anna :)
   
 20. rogman

  rogman Medlem

  Så det var Pellis som var med idag...hann nästan spela in hennes scen. Kul å se...nu har vi ju en kändis på forumet.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis