Playa del Sol

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 6 juli 2006.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, da ar man pa plats i paradiset! Har ar underbart! Om nagon har missat att de spelar in en svensk dokusapa pa Hotel Parque Tropical har nere sa kan jag informera er om att jag kommer att vara med! Jo det ar sant...Nar jag hamtade min man pa flygplatsen blev jag stoppad av filmteamet...de behovde en mamma med pojkar vilket passar bra eftersom jag har tre. Jag och min mellanson har gjort varsin replik med Henrik Hjelt fran Parlamentet. Visas i SVT varen 2007! Lite coolt tyckte nog min son att det var, han var forresten jatteduktig! Roligt att vara med och se hur det gar till! Jag var en arg och irriterad mamma och skallde pa honom, Hjelte alltsa. Ha det bra alla forumare!
   
 2. chica

  chica Medlem

  Vad kul!! På WWW.grancanaria.st finns ett reportage om inspelningen m.m. av Playa del Sol. Ser fram emot att så småningom se serien och även att se dig dyka upp! Ha en fortsatt skön sommar i paradiset!!! Även här hemma har vi tropisk värme just nu och livet känns lätt att leva (även om jag längtar ut från kontoret).
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, det skall bli jätte spännande att se denna serie! Och va kul att få se hur Du ser ut Pellis!
   
 4. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Personligen tror jag det blir mer spännande för alla vana Gran Canariaresenärer att se om man lyckats spegla verkligheten :)
   
 5. Sylva

  Sylva Medlem

  Ja jag såg i tidningen där nere att de sökte statister. Vad kul att du fick vara med. Ska verkligen bli kul att kolla in programmet och som sagt se vad man känner igen osv.

  Sylva
   
 6. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, usch vad hemskt att se sig sjalv pa TV! Min son daremot var jattebra! Jag, daremot var en arg mamma...
  Har ar det fortsatt varmt, nu ar det valdigt varmt. Har varit pa AquaLand i dag och tomt planboken, rena ranet. Ha det sa bra alla!
   
 7. Björn

  Björn Medlem

  Dyrt på Aqualand? Kanske det men som en jämförelse då, Skara Sommarland som tar 205 kr/person å då är man inte ens garanterad bra väder [8D]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis