Playa Feliz

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av lindiz79, 14 juli 2010.

 1. lindiz79

  lindiz79 Medlem

  Funderar på att boka hotellet Playa Feliz. Är det ngt att rekommendera? Tar det lång tid att gå till ngt ställe att shoppa och äta på?
   
 2. Artemis

  Artemis Medlem

  Jag bodde på Playa Feliz i början av juni. Mycket fräscha och trevliga lägenheter, bra pool, nära havet. Rekommenderar det absolut!

  Många gäster hade All Inclusive, men inte vi. Lagade frukost själv, det finns en liten supermercado vid "torget" eller köpcentrat eller vad jag ska kalla det. Annars så tar man bussen till endera Atlantico eller PDI el San Fernando om man vill handla på en stor supermercado.
  På det lilla torget i Bahia Feliz finns en 7-8 restauranger, det är bara max 200 m att gå från receptionen på Playa Feliz. Helt OK restauranger. Många har även mat för avhämtning om man vill äta "hemma".
  Shoppingen är väl inte så mycket att hurra för. 5-6 butiker med det vanliga "krafset", sprit, souvenirer, badpryttlar, lite t-shirts, saronger och plasttofflor...;) Inte särskilt spännande mao...

  Men bussen går precis utanför så blir man shoppingsugen så åker man till Atlantico eller upp till Las Palmas!

  Men som sagt, hotellet var jätte jättefint!!
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  @Artemis
  Tack för att du delar med dig :)
  Cattis
   
 4. Estica

  Estica Medlem

  Jag funderar också på Playa Feliz.
  Är det dyrt att gå ut och äta på Gran canaria?
  Jag har bara ätit på hotell Orquidea
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis