Primera air

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Bubblan, 6 oktober 2008.

 1. Bubblan

  Bubblan Medlem

  Vi funderar på att boka flygstolar ner till GC med Primera air. Men jag har hört många som inte rekommenderar detta flygbolag att man funderar. Finns här någon som kan rekommendera dem eller ska man tänka om och betala lite extra för att tex välja TUIfly Nordic istället?? Vi har tidigare bokat flygstolar med Mytravel, Sterling och Tuifly och allt har fungerat smärtfritt.
   
 2. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Bubblan. Vi brukar resa med Solresor till San Agustin varje höst. Solresor flyger med Primera och jag kan inte säga att jag har upplevt at det skulle vara sämre än när Solreor anlitade Sterling eller SAS. Vi åker ner nu på fredag med Primera och ska åka Princess Class,spännande att se om det är värt dom extra pengarna som det kostar.
  Väskorna är snart färdig packade och sen tar vi tåget till Arlanda på fredag,sover över på Sky City och flyger ner på lördag morgon kl 0.7.00.. På väderkartan ser det ut som det ska bli molnigt men vad gör det man är ju på plats.
  Karin
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej lillakarin, hoppas du/ni får enriktigt härlig resa, vädret kan ändra sig fort så det är klart det är fint när ni kommer, ha det så jätte gött:)[8D]
   
 4. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej fbkmarie. Tack så mycket för hälsningen. Ja nog blir det säkert fint väder när vi kommer ner.Tittade på prognosen nu på mogonen och på lördag när vi landar står det att det ska bli sol.
  Ha det bra alla forumare,nu ska vi snart sätta på oss kanarieknapparna och åka.
   
 5. chica

  chica Medlem

  Hej Bubblan, jag åkte till Azorerna förra sommaren med Solresor och Primera air och allt fungerade bra. Flygplanen kändes fräscha men flygvärdinnorna var orutinerade då, förhoppningsvis har det förbättrats. Solresor hade precis börjat samarbetet med Primera förra sommaren. Vet att det varit en del kritik mot Primera bl.a. med anledning av stora förseningar men där har ju även Sterling varit i blåsväder senaste tiden. Jag skulle kunna flyga med Primera air igen.
  lillakarin! Ha en underbar vistelse på GC och skriv gärna en rad senare, bl.a. om vad du tyckte om Princess Class.
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej chica. Jag ska berätta när jag kommer hem hur det var att åka Princess Class. Det jag vet idag är att jag får ha 25kg bagage + 5 kg handbagage. Det ingår vin/öl till maten och avec till kaffet. Ja ingår och ingår vi har ju betalt för det i förväg. Man får tydligen sitta långt frram i planet också. Lämna bättre rapport när vi kommit hem. Annars ska vi bara njuta av dagarna i solen och ta det lugnt etfer en sommar som varit stessig främst psykiskt.
  Karin
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis