Prisbild på gc.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av klara, 25 juli 2012.

 1. klara

  klara Medlem

  Vi har varit på gran canaria 2 ggr under senaste året. Då har vi haft all-inklusive och har inte gjort av med så mycket pengar i övrigt.
  Vi åker ner i november jag och min man och stannar i 2 veckor.
  Denna gången har vi inte valt AI, utan betalat för halvpension, men kommer säkert gå ut och äta vissa kvällar ändå.
  Min fråga är: hur mycket på ett ungefär, gör man av med per dag och per person? Vi vill inte snåla, utan unnar oss gärna lite.:)
   
 2. Cina

  Cina Medlem

  Hola Klara.
  Det är inte billigare nu.
  Jag tror att ca 400-500 behöver ni två. Ni ville ju inte snåla.
  Om ni ska äta lunch och middagplus fika per dag får ni lägga på några hundra lappar mer...
   
 3. molpe

  molpe Medlem

  Med shopping och mat 2 gånger per dag så gick det ca 100 om dagen för mig och frun så minst 1000 i fickpengar för jag tror inte ni shoppar mer än min fru:)

  micke
   
 4. klara

  klara Medlem

  Tack för svaren.
   
 5. Björn

  Björn Medlem

  Visst har vi alla olika köpbeteenden, med enbart frukost på hotellet budgeterar vi med 55 / dag för två personer och då är mat, shopping och resor på ön inräknade.
   
 6. klara

  klara Medlem

  Tack. Det är ju ganska överkomligt ändå. Vi har köpt en del euro inför resan i november, eftersom kursen ligger ganska lågt nu.
  Vi köpte till halvpension när vi bokade resan, men vi kommer nog äta ute ändå några kvällar. Lunch äter vi ute eller laga till något lätt. Det blir väl att vi gör små utflykter och även åker in till Las palmas och shoppar loss någon dag.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis